RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 2. oktoober 2018

Olukorrast Soomes.

FOTO: Ints Kalnins / Reuters / Scanpix

Valver Kõrgemäe: "Mõtlesin, et selle objektiiv.ee uudise valguses jagan tänast sündmust, mis leidis aset minu poja klassis rootsi keele tunnis. Teame, et Soomes on igasugused perverssuste aktsepteerimised võrdõiguslikkuse mõiste all järjest jõulisemalt tungimas järjest enamatesse koolidesse.

Nüüd on see lõpuks jõudnud ka meie laste kooli. Täna tuli poeg koolist koju ja ütles, et rootsi keele tunnis naisõpetaja oli öelnud, et ei tohi öelda ja ei ole õige öelda enam poiss ja tüdruk, vaid tuleb öelda kas "tema" või "inimene". Ma ei hakka pikemalt kirjeldama, mida tundsin ja mida esimese hooga teha otsustasin, kuid sisemus kees ja tunne oli vastik.

Varasemalt oled ikka lugenud, et kusagil sellised asjad sünnivad, kuid kui see väärastunud ideoloogia ja ajupesu jõuab sinu lasteni, muutub see teema eriti isiklikuks.

Hetkeseis on selline, et oleme otsustanud kirjutada kirja nii kooli juhtkonnale ja rootsi keele õpetajale.

Julgustan ka teisi lapsevanemaid, kelle koolidesse on jõudnud see sootuse vms perversne ideoloogia, mida surutakse lastele peale, astuma sellele vastu - lastevanemate koosolekul või nt kirjutamise teel kooli juhtkonnale/õpetajatele - avalikult ja kirglikult kui vaja ja andes teada, et me ei aktsepteeri seda ning seisame selle igati vastu."

Allikas: Vera Rõika, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP