RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. november 2018

MATTI ILVES: KOMMUNISM JA SOTSIALISM ON JUUTIDE VÄLJAMÕELDIS

Utoopilised ja kuritegelikud ühiskonnakorraldused nagu kommunism ja sotsialism on juutide väljamõldised. Tiit Madisson kirjutas raamatus "Maailma uus kord:

""Jüdisches Lexikon" nimetab Moriz Moses Hessi (1812-1875) kommunistlikuks rabiks ja moodsa sotsialismi isaks ning kelle kohta ajaloolane Theodor Zlocist avaldas 1921. aastal paljuütleva pealkirjaga raamatu "Moses Hess, sotsialismi ja sionismi eestvõitleja"... Moses Hess oli see mees, kes viis 1844. aastal Karl Marxi kokku Friedrich Engelsiga, millest sigines pikaajaline koostöö kommunismiidee propageerimisel ja levitamisel."

Samuti on juutide käsi mägus ka illuminaatide-vabamüürlaste korraldatud mitmete veriste revoulutsioonide puhul maailmas, nagu näiteks "Suur Prantsuse revolutsioon" aastatel 1789...1799 ja 1917. aasta revolutsioonid Venemaal tõid endaga kaasa keisrivõimu kukutamise ning Venemaa Nõukogude Vabariigi loomise.
Peale Lenini (pooljuut) ja Trotski olid paljud juhtivad bolševikud vabamüürlased ja juudid: Boriss Solovjov, Vikenti Veresajev, Grigori Zinovjev (Grand Orient), Maksim Litvinov, Nikolai Buhharin (õieti Moše Pinhhus-Dougolevski), Kristjan Rakovski, Jakov Sverdlov (õieti Ješua Solomon Movševitš), Anatoli Lunatšarski (õieti Bailihh-Mandelstam), Metšislav Kozlowski (poola massoon), Karl Radek (Grand Orient, B´nai B´rith), Mihhail Borodin (õieti Jakob Grusenberg), Leonid Krassin (õieti Goldgelb)

Nagu idiootlike utoopiate elluviimisel, ei ole neid revolutsioonilisi protsesse võimallik viia läbi ilma kohutavalt suure vereta.
NSVL - 2o miljonit hukkunut
Hiina - 65 miljonit hukkunut
Vietnam - 1 miljon hukkunut
Põhja-Korea - 2 miljonit hukkunut
Kambodža - 2 miljonit hukkunut
Ida-Euroopa - 1 miljon hukkunut
Ladina-Ameerika - 150 000 hukkunut
Aafrika - 1,7 miljonit hukkunut
Afganistan - 1,5 miljonit hukkunut
Rahvusvaheline kommunistlik liikumine ja võimult kõrvale jäänud kommunistlikud parteid - umbes 10 000 hukkunut
Tapetute koguarv on ligi 100 miljonit inimest.
Andmed: "Le Livre Noir" ("Must raamat")

Juudid on proovinud rakendada sotialismi ka enda loodud kibbuzides, esimene kibbuzi on asutatud 1909. Aga millegipärast on Iisraeli riik loodud kapitalistlikel- mitte aga kommunistlikel alustel.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP