RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. november 2018

MATTI ILVES: KUULSIN, MIDA HAMBAARST JA ÕDE RÄÄKISID

Käisin hiljuti ühes erakliinikus hambaid kontrollimas. Leiti ka üks väike hambaauk, mis kohe parandati ja eriti odavalt, nii et lausa imestasin - 14 eurot! Seepeale ütles arst mulle, et neil on sõlmitud haigekassaga leping.

Kõige huvitavam on aga see, mida arst-õde omavahel rääkisid kui viibisin ravitoolis. Arst üles, et noorte kooliõpilaste (kes on pidevalt tarvitanud fluoriga hambapastat juba lapsest saati) hambad on rikutud ja nii pehmed, et puur läheb lausa ludinal sisse. See oli mulle täielikuks uudiseks.

Tean, et fluor, mida kasutati algselt rotimürgina, ei kaitse üldse kaariese eest ja seepärast tarvitan vaid ilma selleta hambapstat.
Näiteks firma "Herbal" looduslikud hambapastad, või siis venelaste "Lesnaja" ilma fluorita -pastasid.

Alles kuulsin, et Jaapanis on avastatud vast nüüd vahend, mis tõepoolest aitab kaariest vältida. Aga millal sellised hambapastad laiemalt müügile tulevad on teadmata.

4 kommentaari:

Unknown 19. november 2018, kell 18:42  

Tarvitan Taist ostetud hambapastat---5star4a.Herbal toode.2 aasta jooksul ei ole mul enam hambakivi tekkinud.Soovitan.

Matti Ilves 19. november 2018, kell 20:21  

Tänud!

Sekeldaja 20. november 2018, kell 15:40  

Lisaksin veel paar märkust. Isegi ametlikus hambameditsiinis on jõutud vähemalt selleni, et on olemas fluori ülempiir, millest alates algab hammaste LAGUNEMINE, fluoroosiks nimetatud.
Mitte ainult hammaste. Kohtades, kus joogivees on liiga palju fluori, langeb ka laste IQ. seda on tõestanud Hiina uuringud. Fluori (väidetavalt liigne) kogus tekitab ka vähki.
Eesti on palju veevõtukohti, kus fluori on ülearu ja seetõttu fluoriga hambapasta kasutamine lausa äärmiselt vastunäidustatud.
Mitteametlik, s.t. mitte veel ametlikuks saanud hambameditsiin väidab aga, et fluor on pehmelt öeldes mittevajalik aine organismile. Teda pole absoluutselt vaja. Enne II Maailmasõda oli fluor mürk mis mürk.
On olemas raamatu, "Fluoride deception" ja seal on väga ilusti lahti seletatud, et tuumapommi tegemiseks oli vaja fluori ja selleks vaja avalikku arvamust kallutada selle poole, et see sodi on vajalik. Edasi ma ei valgustaks, uurige ise, mõtelge kaasa. Aga PRAEGUNE täiesti AMETLIK tervishoiunorm näitab, et enamikes Eesti kohtades on vees fluori "piisavalt", või lausa ülearu ja kohe kindlasti ei tasuks hambaid pesta fluori sisaldava pastaga.

Matti Ilves 21. november 2018, kell 16:35  

Hea kommentaar...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP