RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 11. jaanuar 2019

MATTI ILVES: ME EI TAHA SEGADA ISLAMIT MEIE KULTUURIGA

Pilt: photocosmos1 / shutterstock.com

Ungari peaminister Viktor Orban on kritiseerinud riike, kes soovivad "segada kaks kultuuri" ja arvavd, et nõnda saavad "luua midagi uut ja head".

Enamus Lääne-Euroopa riike tahavad segada kaks kultuuri, kristluse ja islami, ei luua midagi uut. Meie näeme seda erinevalt. "Kui teised soovivad segada neid kultuure, siis neil on õigus seda katsetada. Aga me ei taha, et alustada katsetustega Ungaris". "Me ei taha segada meie Kristlusel põhinevat kultuuri, väärtuseid, eluhoiakut teiste kultuuridega", ütles V.Orban.
  
Tulemas on Euroopa Liidus valimised mais (26.05.2019) ja Orban loodab, et ka valijad ELis "tahavad säilitada ja kaitsta oma rahvuslikku identiteeti ja juuri, eriti, kui need on ohus rändevoogudest tingituna."

Meil Eestis ei ole teist parteid peale EKRE, kes sellitele küsimustele üldse mõtleks. Kõik teised on vaid ELi ja Brüsseli kuulekad ja alandlikud käsutäitjad, mingu või kaduma eestlased ja rahvusriik.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/2019/01/we-dont-want-to-mix-islam-with-our-culture-its-not-good-hungarian-prime-minister/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP