RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. jaanuar 2019

Ülim eeskuju

Sakslanna Martina Big on tolerast. Ränk süütunne vaevas teda, kui ta mõtles kõige selle „kurja“ peale, mida valged inimesed on siin maailmas teinud. Kus häda kõige suurem, seal abi kõige lähem! Saksamaal korraldatakse „iluravi“, kus süstitakse värvainet – pigmenti naha alla, kuni nahk muutub mustaks. Martina Bigist sai negress. Koos oma neegrist mehega on nad kindlad, et nende lapsed tulevad samuti korralikult mustad, sest nad mõlemad on nüüd täiesti mustad ja lastesse ei ole vaja pigmenti süstida. Martina Big esineb televisioonis ja muudes meediumites olles suureks eeskujuks. 
Ta kavatseb „iluravi“ jätkata. Järgmise operatsiooniga saab ta endale negroidsed huuled ja silmade värv muutus negroidseks juba pigmendi süstimise käigus.
Koostaja: TV-s esinevast Martina Bigist jäi vaimselt haige inimese mulje. Kuid see võib ka johtuda kroonilisest mürgistusest, mida on tekitanud võõrkeha pigmendi sattumine suures koguses organismi. Ilmselt on aja küsimus, millal ERR ja „Eesti“ TV hakkavad selliseid „eeskujusid“ eesti rahvale näitama, kui EKRE valitsus või raevunud rahvahulk ei ole nende tegevust vahepeal lõpetanud.
Matti Ilvese blogile koostas: Jaan Hatto
Allikas: samnytt.se  

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP