RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 14. veebruar 2019

EKRE laimamiseks välja mõeldud libauudise tagant paistavad Eerik-Niiles Krossi ja Indrek Tarandi kõrvad

Vanad sõbrad Indrek Tarand ja Eerik Niiles Kross

Juba siis, kui meedia ja mitmed Eesti peavoolupoliitikud läinud aasta novembri lõpus EKRE-t „välismaalase ja tema koera jõhkra ründamise“ pärast mõnuga tampisid, ütlesid rahvuskonservatiivid, et tegu on libauudise ja laimuga – loo detailid olid sedavõrd ebausutavad. Nüüdseks on selge, et tegu oli poliitilistel eesmärkidel sepitsetud infooperatsiooniga.

Tänane Eesti Ekspress kirjutab, et ameeriklane, kes tegi politseile valekaebuse, nagu oleks EKRE tunnusmärkidega isikud teda ja tema koera suurte kividega loopinud, on Kõue mõisa omanik Mary Jordan. Jordani abikaasa on ei keegi muu kui Reformierakonna poliitik ja Riigikogu saadik Eerik-Niiles Kross. Kross on oma artiklites metoodiliselt avaldanud EKRE kohta valeinfot nagu tahaks EKRE NATO-st välja astuda jne.
On väheusutav, et EKRE vastase libauudise mõtles välja Mary Jordan ainuisikuselt. Palju tõenäolisem on, et infooperatsioonis mängib märkimisväärselt olulisemat rolli Eerik-Niiles Kross.
Kogu loole lisab uue mõõtme tõsiasi, et Krossi hea ja kauaaegne sõber on tuntud provokaator Indrek Tarand, kellega koos kasvati üles Harju tn 1 asuvas nn kirjanike majas.

Meenutagem, et libauudis välismaalase ja tema koera ründamisest paisati sotsiaalmeediasse vahetult pärast sotside ridades kandideeriva Tarandi provokatsiooni Toompeal ÜRO rändeleppe vastasel meeleavaldusel. Tarand väänas korraldajatel mikrofoni käes, tungis lavale räuskama ja sai selle eest mõnelt meeleavaldajalt paar sümboolset vopsu vastu oma tagapalgeid.

On tõenäoline, et libauudis rünnakust Stroomi rannas oli Tarandi provokatsiooni teine osa, mis pidi tema Toompea aktsioonile mastaapi ja veenvust juurde andma. Lühike telefonikõne oma lapsepõlvesõbrale ja/või tema naisele – ja tehtud!

Kindel on see, et motivatsioonist EKRE-le enne valimisi ära teha ei jää puudu ei Tarandil ega Krossil.
Politsei on algatanud Krossi abikaasa Mary Jordani suhtes menetluse valeütluste andmise pärast. Loodetavasti selgitatakse ka välja Krossi ja Tarandi ning laiemalt Reformierakonna ja sotside roll kogu selles räpases loos.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/ekre-laimamiseks-valja-moeldud-libauudise-tagant-paistavad-eerik-niiles-krossi-ja-indrek-tarandi-korvad/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP