RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. veebruar 2019

MATTI ILVES: JUUTIDEST

Kunagi kirjutasin artikli "HIINLASED VALITSEVAD TULEVIKUS MAAILMA, JUUDID ON MÄÄRATUD LÄBIKUKKUMISELE", see on SIIN.

Nüüd olen teada saanud veel paar huvitavat fakti juutide kohta. Isegi Hiinas elas üks juudi kogukond, praeguseks on need juudid praktiliselt välja surnud ja ka juudid ei tunnusta neid segaverelisi enam juutidena. Teisi segaverelisi aga küll.
Asi on selles, et hiinlaste geenid on märka tugevamad kui juutide omad ja juudid muutuvad lihtsalt hiinlasteks nii välimuset kui ka mentaliteedilt. Sarnane muutus toimub ka kõigi teiste rahvastega, väljaarvatud portugallased.

Juutidel on veel üks suur probleem, mida teha mustade juutidega ehk fallashidega, kes on saabumud Iisraeli peamiselt Etioopiast. Need mustad juudid ise usuvad, et nende esivanemad tulid Abessiiniasse Palestiinast juba Saalomoni ajal. Fallashid usuvad ainujumalat, tunnustavad Moosese kümmet käsku ega kummarda pühakujusid ja täidavad ohvrikombeid, mis võeti tarvitusele Saalomoni templis. Nende piibel ja teised usuraamatud on kirjutatud klassikalises etioopia keeles.

Neid musti juute on tulnud Iisraeli just viimasel ajal juba küllalt palju ja juudid ei tea päris täpselt, mis nendega teha. Igatahes püütakse mustadele juutidele teha igasuguseid takistusi Iisreali kodakondsuse saamisel.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP