RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. märts 2019

Jüri Lina loeng ”Maagilistest nähtustest” ja ettekanne ”Venemaa telgitagustest”


Massoonid on teinud kõik, et avalikkuse ees naeruvääristada maagilisi nähtusi, kuigi maagiat leidub kõikjal: meie ümber ja meie sees.
Jüri Lina annab ülevaate praktilisest maagiast, rääkides esimest korda avalikkuse ees kokkupuutumistest maagidega ja maagiliste nähtuste kasutamisvõimalustest, sealhulgas kuritarvitamisest läbi aegade. Ta selgitab, millised nähtused on soodsad ja millised kahjulikud. Ta räägib ka sellest, kuidas end kaitsta negatiivsete mõjustuste eest. Juttu tuleb sellestki, kuidas Nõukogude Liit kasutas ära Aafrika nõidu Lääne diplomaatide mõjustamiseks ja kuidas tai noorukid pruugivad maagilisi võtteid oma äritegevuse soodustamiseks.

Veel tuleb juttu sellest, kuidas austraalia teadlane ja arst avastas vähi olemuse, selle vägagi maagilise saladuse, tänu millele ravi olnuks ülilihtne ja kõrvaltoimeteta. Ent tema 20 aastat tagasi tehtud avastus vaikiti täielikult maha ja jätkatakse vanas vaimus, tehes nägu, justkui vähk oleks endiselt mõistatus.
Seevastu propageeritakse asjatundmatuid väiteid, millel tegelikkusega pole mingit seost.
Lõpuks toob ta uudiseid Rootsi meeleheitlikust olukorrast, lähtudes maagia seaduspärastest, näidates, et mõjukate nähtustega ei tohi mängida. Ja kõneleb tegelikust olukorrast Birmas, kus ta veebruaris viibis ja kus maagiaga võib kokku puutuda igal sammul.

Õhtu teises pooles teeb Jüri Lina juttu praeguse Vene süsteemi kõige varjatumatest saladustest, mis viitavad režiimi koletislikule kurjusele, teenides Uue Maailmakorra isandaid. Ta kõneleb nii Nõukogude president Gorbatšovi pöörasest varandusest kui ka praeguse Kremli juhtkonna muinasjutulisest rikkusest, samal ajal kui elanikkond vireleb vaesuses.
Vaheajal on võimalik osta raamatuid, sealhulgas Lina menukat ”Varjatud tervisevalemit” ja tema uusimat teost ”Rokiajastu resonantsid”, mis samuti on seotud terviseprobleemide ja maagiaga. Ning maagilisi nähtusi käsitlevat romaani ”Eemaldumine Kartaagosse”, Toivo Kurmeti muusikaga heliplaate ja filme (DVD-l). Lisaks maagilisi nähtusi kujundlikult valgustavaid muinasjutulavastusi. Ettekannete lõpus saab esitada küsimusi.

Tere tulemast!

Aeg ja koht:

Esmaspäeval, 8. aprillil 2019 kell 19-22 Tallinnas Puuetega Inimeste Kojas Endla t 59, Kristiine Kaubanduskeskuse läheduses. Priiparkimine maja ees ja taga. Kesklinna poolt sõita Koskla tänava kaudu, sest Endla tänavalt ei pääse vasakult Mooni tänavale. Rongipeatus Lilleküla. Kohale saab sõita ka busside ja trollidega.

Sissepääs 10 eurot.

Teisispäeval, 9. aprillil 2019 kell 18.30-21.30 Pärnu hotellis "Viiking"
Sadama 15. Sissepääs 8 eurot.

Kolmapäeval, 10. aprillil kell 18.30-21.30 Tartu hotelli "London" konverentsikeskuses Rüütli 9. Sissepääs 9 eurot.

Neljapäeval, 11. aprillil kell 18-21 Rakveres Gustavi majas Pikk 28 (hoovipealne maja).
Sissepääs 8 eurot.

Reedel, 12. aprillil 18:00-21.00 Paides Järvamaa Keskraamatukogus Lai t 33, 3. korrus. Sissepääs 6 eurot.


Laupäeval, 13. aprillil kell 15-18
Raplas Elujõu Keskuses, Viljandi mnt. 72 G (sissepääs Ööbiku tänavalt).

Sissepääs 6 eurot.

Pühapäeval, 14. aprillil 2018 kell 14-17 Kuressaares.
Ühisgümnaasiumi auditooriumis 138 aadressil Hariduse 13.

Sissepääs 8 eurot.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP