RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. märts 2019

Martin Helme enam „Kolmeraudsesse“ ei lähe

Martin Helme

Pärast seda, kui „Kolmeraudses“ mõnitas saatesse kutsutud ansambel ühte saatekülalist Varro Vooglaidu ja tema peret, kirjutas EKRE juhtivpoliitikuid Martin Helme, et tema enam Mihel Raua saatesse ei lähe.

“Mihkel on mind tihti saatesse kutsunud ja võimalusel olen läinud ka,” kirjutas Helme sotsiaalmeedias, et tal pole elava ja terava väitluse vastu midagi. “Aga see, mida viimane kord tehti Varro Vooglaiu esinemise järel nn muusikute abil on Peeter Oja sõnu kasutades sigadus,” ütles Helme.
“Muide, tavaliselt on ju esimene muusikapala peale esimest reklaamipausi ning vestluse vahel. Olin imestunud, et seekord mitte. Ega ei kujuta ette, et Varro oleks olnud nõus pärast tema laste ja pere sedavõrd jälki ja madalat mõnitamist veel saates edasi debateerima, otsesaates ei saa aga võtta riski, et saatekülaline poole pealt minema jalutab. Pigem kinnitab muusikapala nihutamine saate tavaformaadist teise kohta etteplaneeritud selja tagant löömist.”

Pärast saadet olevat Mihkel Raud Varrole helistanud ja vabandanud. “Solvangut ja mõnitust nägi umbes 80 000 inimest, vabandust kuulis vaid üks”

“Sellist sigadust peab saama teha ainult ühe korra. Mitte ühelgi rahvuskonservatiivil ei saa olla kindlust, et mingit sarnast varitsust ei korraldata talla ka, mõnes teises väitluses,” selgitas Helme.

“Raua saadet vaadatakse tema külaliste pärast. Mina ei pea seal osalemist enam võimalikuks pärast seda, mismoodi koheldi Varrot. Ma annaks sellega võimaluse korraldada sigadust teinegi kord ja annaks ka vaikiva heakskiidu tehtule. Pidagu oma vihkamisminuteid ilma konservatiivide osaluseta ja ainult omadele. Aitab vaenuliku propaganda reitingute tõstmisest oma nimega.”

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/martin-helme-enam-kolmeraudsesse-ei-lahe/

1 kommentaari:

Lesko 25. märts 2019, kell 13:37  

Eks sellise sigadusega keeras Raud endale vindid peale.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP