RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. aprill 2019

Aldo Roomere: Kui üks tillukeseks hääbunud rahvas on nii haigelt lõhki, kas meil on üldse mingit tulevikku?

Kui üks tillukeseks hääbunud rahvas on nii haigelt lõhki, meeletult õiglust vaenavat ja tõde tappa tahtvat kõntsa täis, siis kas meil on üldse mingit tulevikku? Peletislik bürokraatia, lõputult laristav võimumaffia ja teda ülistav libameedia, nutiseadmetesse uppunud noorus, kes ei oma enam vähimatki sidet reaalsusega, nagu meie president ja valitsuski.

Lauluväljakut mõnitav kiunujate kamp, kes väidavad end võitlevat vabaduse eest? Kelle vabaduse? Soovahetuse ja sooneutraalsusvabaduse? Idiootsuse, roppuse, kõigilekõigelubatavuse ja normaalsuse hävitamise ülimaks väärtuseks kuulutamise vabaduse eest? Rögisev reklaam, mis pressib peale mitte millekski sobilikku prahti, arvamusliidrid, kelle arvamus on kusagilt globaalkontorist puldiga juhitav ja kõrvulukustuseni võimendatav, kohalik, mannetult määgiv meedia, mis serveerib uudistena lausvalet ja meelelahutusena meelt muserdavat kõntsa. Ja kogu selle kaugelt ja kõrgelt suunatud müra taustal askeldavad usinalt siledaajulised seltsimehed meie endi hulgast - kuulekad, surveajupestud kitsed, kes on valmis üheainsa mittepoliitkorrektseks sildistatud sõna alusel sind vaikimisse küüditama.

Esialgu vaikimisse, aga varsti ilmselt ka uus-Siberisse, või kurat teab, kuidas neid eurogulaage nimetama hakatakse. Ma ei näe enam mingit tulevikku, sest kui nõnda jätkub, siis põleme kõik väga varsti nagu Notre Dame, ja vaevalt, et sealt niigi palju päästetakse, kui tollest ajaloolisest katedraalist.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP