RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. juuni 2019

Kristiina Ojuland kinnitab, et RÜE soovib EKREga liituda

RÜE pidas eile üldkogu kus poliitilise teemana oli päevakorras valge pagulus. Räägiti ka võimalikust EKREga liitumisest.

RÜE üldkogu toetab konsultatsioonide alustamist EKRE- ga erakondade ühendamiseks. Ühtlasi räägiti sellest, et seoses massiimigratsiooniga seotud probleemide kasvuga Euroopas, on märgata lääneeurooplaste ümberkolimist Eestisse.
"Tänu RÜE juhitud massiimmigratsiooni vastasele viimastel aastatel kestnud liikumisele, on Eesti säilinud riigina, kus näiteks prantslased või rootslased tunnevad end turvalisemalt kui oma kodumaal. Eesti on muutumas aina populaarsemaks koduks erinevatele Lääne-Euroopa põlisrahvastele," ütles Kristiina Ojuland, RÜE juhatuse liige.
RÜE asutati Ojulandi algatusel 30. jaanuaril 2014 ja registreeriti ametlikult erakonnana sama aasta 4. septembril.
Augustis 2018 teatas erakonna esimees Pavo Raudsepp, et erakonna liikmed soovivad liituda mõne teise erakonnaga ning liitumisläbirääkimisi on peetud Vabaerakonna, EKRE ja Isamaaga.

Allikas: https://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kristiina-ojuland-kinnitab-et-rue-soovib-ekrega-liituda?id=86477163
______________

Vanasti liikusid jutud EKRE ringkondades, et ühinetakse ka  Vabaduspartei – Põllumeeste Koguga, aga viimasel ajal pole sellest enam midagi kuulda.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP