RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. juuni 2019

MATTI ILVES: UNGARIS ON PERED OLULISEMAD KUI MAJANDUSKASV!

Ungari valitsus ütleb, et: "Pered on olulisemad kui majanduskasv". Sel nädalal tutvustas Ungari valitsus - peaminister Viktor Orban ja tema valitsev Fideszi partei - uusi meetmeid, mis alates 2020. aastast rahastavad uut perekonna kaitse tegevuskava. Kava peaks suurendama perede rahastamist 695. miljoni euro võrra, moodustades Ungari peredele määratavaid toetusi kokku ligi 4,1 miljardit eurot.

Uus eelarve tuleb paar kuud pärast seda, kui peaminister Orban esimest korda teatas, et Ungari püüab rakendada drastilisi muutusi, mis näeksid ette, et vähemalt nelja lapsega naised vabastataks oma sissetulekute eest maksude maksmist kogu ülejäänud elu jooksul.

Breitbart Londoniga rääkides märkis valitsusametnik, et Ungari lähenemine rahvastiku vähenemisele ja Lääne-Euroopa partnerite vahel on eksimatult eristatav, kes valivad selle asemel sageli, et neile olulised inimesed tulevad tavaliselt arengumaadest. Valitsuse pressiesindaja ütles: "Euroopa on ristteel. Lääne-Euroopa püüab demograafia probleemiga tegeleda lihtsate lahendustega, mis pakuvad vaid lühiajalisi edusamme, kuid annavad pikaajalisi katastroofilisi tagajärgi."

Pressiesindaja mainis ka seda, kuidas Ungari soovib veenda teisi Euroopa riike, et neil oleks tugevam perepoliitika. Kas ka Eesti ei peaks Ungarist eeskuju võtma?
Liberaalid on asunud muidugi Ungarit süüdistama natsismis, sest nende uus perepoliitika pidi sarnanema Hitleri omale.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP