RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. juuli 2019

EPL-i vasakäärmuslased kutsuvad üles Eestit migratsiooni alla uputama

Krister Paris on sedavõrd ekstremistlike vaadetega, et teda võib julgelt vasakäärmuslaseks pidada.

Vasakäärmuslasest ajakirjanikud Krister Paris ja Kadi Raal on Eesti Päevalehes taas paraja koguse multikultirumalusi kokku kirjutanud.
Paris ütleb konservatiiv Peeter Pahviga väideldes, et migrandid olevat pigem oma rahva ettevõtlikum ja edasipüüdlikum osa, nad väetavat ja tuulutavat sumbunud ühiskonda. “Nagu näitab teiste Euroopa maade kogemus, panustavad sisserändajad kokkuvõttes SKP-sse rohkem, kui tarbivad,” lisab Paris.

Tegu on otsese valega: suur osa tänastest migrantidest põgeneb sõdade ja repressioonide, aga ka nälja ja kliimamuutuste eest – seega on nende seas ehk küll ettevõtlikke inimesi, aga põhimass on siiski otseselt elu hoidmise nimel põgenejad. Sumbunud ühiskonna toovad nad tõesti ärkvele – varem olemata pommiplahvatustega.
Teine vale on sisserändajate panus: Saksamaa on ametlikult tunnistanud, et 80% juba ammustest aegadest sisserännanud türklastest ei tööta ja Rootsi on teatanud vajadusest makse tõsta, et kasvavat migrandimassi vastu võtta. See, et migrandid tööle ei lähe ja eelistavad elatuda sotsiaalabist, on praktiliselt kogu Lääne-Euroopa mure.

“Tõsi on, et noored ettevõtlikud mehed (kes migrandid valdavalt kipuvad olema) toovad ilmselt esialgu kaasa suurema kuritegevuse. Euroopa kogemus näitab ka, et nad võivad jääda getodesse ning eriti teises põlvkonnas ühiskonnast ohtlikult võõranduda,” kirjutab Paris.
Siin kohal üritab vasakäärmuslane väita, nagu oleks sisserändajate kuritegevus marginaalne nähtus – ei, seaduserikkumised ja getostumine on juhtiv areng, ühiskondade suurim probleem. Rootsi granaadiplahvatused ja tulistamised, mis on ühiskonna ebaturvaliseks muutnud, ongi ainult sisserände taustaga.
“Oleme aga õnnelikus positsioonis. Meil on ees teiste maade poole sajandi pikkune kogemus, millest õppida,” soovitab ajakirjanik. Aga Paris, teiesugused vasakpoolsed ju ei õpi kogemustest – meil on tohutusuur integreerumata vene kogukond, aga teie tahate aina uut massi peale vedada!
“Et aga keegi nõukogudeaegse sisserände kombel ähvardaks Eesti põhietnost väljasuremisega, kuulub lähiperspektiivis lihtsalt rumalate kollijuttude valdkonda,” väidab Paris. Õnneks on Eestil kollijuttudega tõesti kogemus olemas – sallivuslane Evelin Võigemast kirjutas meie ajakirjanduses, et kapis polevat kolle, ja vaid kaks (!) päeva pärast tema rumaluse avaldamist toimus Brüsselis verine terroriakt.

Nagu enne öeldud, on meil mass integrerumata venelasi, nüüd aga veetakse odava tööjõuna sisse ukrainlasi, Tallinnas on vene keel tänavatel valdav ja Ida-Virumaalt põgenevad eestlased, sest koole suletakse – ja Paris väidab jätkuvalt, et põhietnost väljasuremine ei ähvarda.
“Ükskord tuleb siia niikuinii suuremal hulgal kaugemate kultuuride kandjaid. Praegu on just õige aeg end valmis seada,” lõpetab Paris. Kuidas läheb see kokku vasakäärmuslase varasema ütlusega, et eesti rahvast miski ei ähvarda? Aga ei peagi ju kokku minema – Paris ootabki masse, kes Eestimaa uputaks ja Afroaraabiaks muudaks. Tema on ennast valmis seadnud.

Krister Paris pole vasakpoolses Eesti Päevalehes ainus, kes eestlasi enda hävitamisele üles kutsub – seal on ka lillelaps Kadi Raal, kelle arvates peaksime me olema avatud, sallivad, võtma vastu keda iganes ja hoiduma Lasnamägede peatamisest, isegi vihjetest sellele. Teinegi vasakpoolne soovib ka Eestisse Molenbeeke, Rinkbysid ja mida iganes, peaasi, et eestlus kaoks kolkaküladesse, nagu see on maridega Marimaal.
Krister Parisele eraldi läbimõtlemiseks üks uudis (afgaani pagulased on maailmas ühed aktiivsemad ringiliikujad): “Afganistani idaosas õhkis end pulmapeol 13-aastane enesetapupommar, tappes viis inimest ja vigastades üle neljakümne.” (BNS) “Welcome, refugees”, Krister Paris?

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/epl-i-vasakaarmuslased-kutsuvad-ules-eestit-migratsiooni-alla-uputama/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP