RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. juuli 2019

Juri Toomepuu: Globalismi, kosmopolitanismi ja multi-kulti õõnestustööd

Mingil arusaamatul põhjusel on viimaste aastate jooksul populaarsust kogunud rahvusluse siunamine. Šovinistlike venelaste hulgas on see valikuline, siunatakse ainult teiste rahvaste rahvuslasi. Eesti sotsialistide ninamees, Jevgeni Ossinovski ei häbene isegi sõimata eesti rahvuslasi „ksenofoobseks okseks”.

Samuti halvustavad rahvuslust Euroopa Liidu globalismi, kosmopolitanismi ja multi-kultuuri propageerijad. Rahvuslus on selliste ilmavaadete vastand ja seetõttu nende arvates taunitav.
Rahvuslus on palju enam kui pelgalt kultuuriruum ja kombed, isegi enam kui ühine keel. Inimestel, nagu teistel olevustel ja organismidel on alati olnud ühtekuuluvuse tunne. Meie ühtekuuluvustundel, üksteise toetamisel ja altruismil on geneetiline alus. Paljud teaduslikud uuringud on selgitanud, et rahvusliku säilimise peamised tegurid on rahva genofondis domineerivad geenid, mis edasikandumise eest hoolitsevad lisaks enda võimalikult laialdasele levitamisele ka ligimesearmastuse/sallivuse kaudu, proportsioonis sugulust määravate samade geenide hulgaga indiviidides.

Eestis propageerivad tolerantsust kõigi ja kõige vastu eelkõige venelased, kes soovivad peremeheõigusi endile, aga ka globalismi ja multikultuuri pooldavad eestlased. Need „Kõigi Eesti” propageerijad ei näi aru saavat, et „kõigi” hulka kuulub palju, mida eestlased kindlasti Eestisse ei tahaks. Kõigi hulka kuuluvad Putini käsilased, kelle eesmärk on Eesti taas anastada, moslemi terroristid, katoliku vaimulike pedofiilide parmas ja Venezuela inimsusevaenulikud sotsialistid, kes rõhuvad ja näljutavad oma rahvast.

Eestlastel on põhjus ja õigus uhked olla selle üle, et meie Vabadussõdalased olid nõus Vabadussõjas valama oma verd, et Punaarmee ja eestlasi orjastanud parunid ei saaks eestlaste Eestit enda Eestiks pidada. Eestlastel on kindlasti põhjust ja õigust tahta, et eestlaste põline kodumaa saaks jälle eelkõige eestlaste Eestiks.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP