RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 14. juuli 2019

KAS KESKERAKONNA SOTSIAALMINISTER TANEL KIIK ON JÄRJEKORDNE LGBT JA GLOBALISTIDE NAIIVNE SUUVOODER?

“Tilk tõrva rikub kogu meepoti”, ütleb vanasõna.

Selle traditsioonilise tarkusesõna laiendatud selgitus ütleb aga, et tõrvatilga saaste ja kahjulik mõju meile on võimalikult väike, kui see kiiremas korras meepotist eemaldada.
* * *
Varro Vooglaidi kommentaar:
Sotsiaalminister Tanel Kiik rääkis aastaid valitsuse poolt heldelt rahastatud ja lesbide poolt eestveetavale radikaalfeministlikule propgandaväljaandele Feministeerium, et diskrimineerimise keelu laiendamisega võrdse kohtlemise seaduses tuleb kindlasti edasi minna, hoolimata sellest, et eelmises valitsuses justiitsministriks olnud Urmas Reinsalu tõttu jäi asi toppama.

"Kui inimesed tunnetavad ennast ohustatuna või solvatuna [ja selles osas on nn vähemuste fantaasia väga avar, nagu me hästi teame], siis tekitab see stressi ja pingeid. See, mil viisil mõnda vähemusgruppi koheldakse, temaga käitutakse, räägitakse või mingi konkreetse tunnusega inimest verbaalselt rünnatakse… Ma arvan, et riigi roll on inimesi kaitsta ja igakülgselt vaenukõnet taunida," selgitab Kiik ja lisab, et "väga paljud Eesti seadusesätted või põhimõtted, mis puudutavad võrdse kohtlemise ja võrdsete võimaluste poliitikat, on ajast maha jäänud."

Saab näha, millised need Kiige ettepanekud sõna-, veendumuste-, usu- ja südametunnistuse vabaduse mahasurumiseks saavad olema. Nagu näha, peavad Keskerakonna ministrid igati võimalikuks edendada seadusandlikke projekte, mis ei oma koalitsioonipartnerite toetust. Koalitsioonipartnerid võiksid siis sama eeskuju järgida.
https://objektiiv.ee/sotiaalminister-tanel-kiik-diskrimineerimise-keelu-laiendamisega-tuleb-kindlasti-edasi-minna/

Allikas: EKRE Soome osakond, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP