RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 15. juuli 2019

MATTI ILVES: Farage nõuab, et „globalistlik” Ühendkuningriigi täiesti sobimatu suursaadik USA-s lahkuks

Nigel Farage on kutsunud üles Suurbritannia suursaadikut Ameerika Ühendriikides vallandama pärast lekkinud aruandeid, mis näitasid, et ta kirjeldas president Donald Trumpi administratsiooni kui "unikaalselt düsfunktsionaalset", RT.com aruanded.

Sir Kim Darrochi diplomaatilised teated lekkisid pühapäeval Maili ja paljastasid oma arvamuse Trumpi Valges Majas alates 2017. aastast kuni tänaseni, sealhulgas tema hinnang, et administratsiooni Iraani poliitika ei ole tõenäoliselt arukas.

Uudistele reageerides ütles Brexiti partei juht Farage, et Darroch oli „vale inimene Briti suursaadikuks” ja et ta „globalistlik väljavaade, oli täiesti vastuolus Trumpi doktriinile.”

„Kommentaarid on täiesti üllatumatud, et ta spekuleeris Trumpi väidetava osalemise kohta Venemaal, see näitab, et ta on täiesti tööks sobimatu ja mida kiiremini ta lahkub seda parem,” ütles ta Daily Mailile.

Darroch lahkub oma ametikohast Washingtonis aasta lõpus. Trump ütles, et tema sõber Farage peaks tulema suursaadikuks USAsse, idee, mille välisministeerium ja Downing Street tühistasid.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP