RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. august 2019

Iraagi mees vägistas Soomes uue lapse kohe pärast eelmise ärakasutamise eest karistuse saamist

Iraagi mees oli tingimisi süüdi mõistetud ühe 14-aastase lapse seksuaalse ärakasutamise eest, aga vägistas kohe pärast seda uue lapse.
Iraagi meest kahtlustatakse nüüd kolmes lapse vägistamises. Teod toimusid kolmel järjestikusel päeval Soome lääneosas Kankaanpääl, vahendab Iltalehti.

Kohtudokumentidest tuleb välja, et mees vägistas last 23-25. juunil. Praegu on teada üks kannatanu, kelle vanuse ja soo kohta pole andmeid avaldatud.
Praegu pole teada ka see, millal Iraagi mees on Soome saabunud. Mees on varem süüdi mõistetud 14-aastase tüdruku seksuaalse ärakasutamise eest. Mees oli olnud 14-aastase tüdrukuga seksuaalvahekorras eelmise eelmise aasta aprillis. Mees sai teo eest poolteist aastat tingimisi ja pidi maksma kannatanule hüvitist. Mees sai karistuse tänavu kevadel. Mees rääkis kohtus, et ei teadnud, et tüdruk on 14-aastane.
 Pärast seda läks mööda vaevalt kuu, kui mees vägistas uue tüdruku. Mees võeti 6. augustil vahi alla. Mehest on pildid sotsiaalmeedias, kus ta poseerib ühe BMW-ga.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP