RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 23. august 2019

MATTI ILVES: Euroopa Liit teatab, et aasta esimesel poolel kasvab varjupaigataotluste arv 10 protsenti

Uue aruande kohaselt suurenes ELis 2019. aasta esimesel poolel varjupaigataotluste arv kümme protsenti.
EL-i varjupaigaamet Euroopa Varjupaigaküsimuste Tugiamet (EASO) teatas, et 1. jaanuarist juuni lõpuni taotles blokis varjupaika 305 000 migranti. See tähistab kümneprotsendilist tõusu võrreldes sama perioodiga 2018. aastal, vahendab Die Welt.
Eurostati andmetel saavutas 2015. aastal haripunkti varjupaigataotluste arv - 1 257 000. Alates aastast on varjupaigataotluste arv Euroopa Liidus pidevalt langenud. Kuid näib, et see ei pruugi nii kaugel olla.

Täna on varjupaigataotluste arv märkimisväärselt suurem kui kümme aastat tagasi, 2009. aastal, kui Eurostat registreeris kogu aasta kohta vaid 196 000 taotlust.
Need numbrid ei anna siiski täielikku pilti sellest, kui palju ebaseaduslikke rändajaid blokki siseneb, kuna paljud ei viitsi isegi varjupaika taotleda. Ligikaudu pooled rändajatest, kes väidavad, et nad on saatjata alaealised, ei taotle kunagi varjupaika. Paljud neist nn alaealistest on tegelikult täiskasvanud , selgus hiljutistest aruannetest.

Seaduslike varjupaigataotlejate protsent on üsna madal. Saksamaal on selleks õigustatud õigus vaid umbes 30–50 protsendil varjupaigataotlejatest.
Kuid hoolimata sellest, et Saksamaa valitsus lükkas enamiku varjupaigataotlejate taotlused tagasi, lubab riik endiselt tohutul hulgal võltsitud varjupaigataotlejaid riigis viibida. Praeguses olukorras on peaaegu võimatu riigist välja saata rändajaid, kellel pole korralikku paberimajandust ja kes väidavad, et nad seisavad kodumaal silmitsi füüsilise ohuga.

Lühidalt öeldes on ELi varjupaigasüsteemi uskumatult lihtne mängida ja sisserändajad teavad täpselt, kuidas seda teha, nii et mängitakse - nad lihtsalt on. Samal ajal maksavad Euroopa töötajad jätkuvalt kõrget hinda. Töötajad maksavad selle eest palgast, pensionärid maksavad selle hüvitistest ja vanemad maksavad selle eest oma tütarde seksuaalse rünnaku korral. Ja silmapiiril pole lõppu.

Saksamaa siseminister Horst Seehofer ütles 2017. aastal, et umbes 250 000 ebaseaduslikku sisserändajat on võimatu riigist välja saata. Pärast siseministriks saamist 2018. aastal on Seehofer lubanud teha rohkem, et kiirendada ebaõnnestunud varjupaigataotlejate ja ebaseaduslike sisserändajate väljasaatmist.

Mõttetud sisserändajate VVOd, nagu piirideta arstid , Proactiva ja SOS Méditerranée, on kõik taas alustanud oma tegevust Vahemerel, peamiselt Liibüa ranniku lähedal.
Ainuüksi viimase nädala jooksul on valitsusvälised organisatsioonid korjanud sadu migrante ja nüüd soovivad nad neid Euroopasse viia ja pärast seda teevad nad tagasipöörde ja kordavad sama protsessi ikka ja jälle.

Jaa, asi on märksa hullem kui meile vahepeal püüti näidata. Globalistid olid ju lausa mures, et immigrntidele on teed Eusoopasse peaaegu suletud?!

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP