RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 11. august 2019

VIDEO: Käima on lükatud pedofiilia legaliseerimine

Peeter Proos | Vanglaplaneet

Niipalju kui on inimesi, on ka erinevaid arvamusi. See ütlus käib väga hästi homoabielude, kooseluseaduse ja kogu LGBT teema kohta. Täiesti mõistetav, et aegade algusest peale on olnud igasuguste sättumustega inimesi ja eks see ole igaühe enda otsustada, mida ta oma eluga peale hakkab.
Seni kuni kõik jääb mõistlikkuse piiridesse ei olegi sellest midagi. Kui aga omasooiharust hakatakse lausa propageerima ja ka juba lasetele peale suruma, siis kipub terve mõistus tõrkuma.
Neid näiteid, et asi on juba Eestiski natuke käest ära, pole tarvis kaugelt otsida. Lastekaitse Liit toetab LGBT liikumist, lasteaedades käiakse lastele seksuaalkasvatus andmas, ning multifilmides propageeritakse omasooiharust.
Tundub, et isegi paljud lapsevanemad peavad seda normaalseks ja lausa pooldavad laste seksualiseerimist ning homopropagandale allutamist. Aga sellega probleem ei lõpe, sest globaalse finants- ja võimeliidi tegevuskavaga pole veel lõppstaadiumisse jõutud.
Globalistide üks peamisi eesmärke on purustada traditsiooniline perekond ning viimase etapi märksõna on pedofiilia, millega mõnedes Ameerika raamatukogudes on juba hoogsalt alustatud (vaata all olevat videot). Argument on sama, millega homoseksuaalsust õigustatakse – need inimesed on sellistena sündinud ja nad armastavad lapsi lihtsalt natuke teisiti kui ülejäänud inimesed. Hämmastaval kombel ei tundu paljudele lapsevanematele, et seegi tegevus oleks kuidagi ebamoraalne või laste huve kahjustav.
Loodan siiralt, et all olev video aitab inimesi mõtlema panna ja aitab aru saada kui sügavale sohu meie ühiskonda püütakse tirida.


Allkas: http://vanglaplaneet.ee/kaima-on-lukatud-pedofiilia-legaliseerimine/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP