RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. september 2019

Leidsin sellise kommentaari Eesti ekspressist! Selline juhtum.

 Tüdruk läks kooli ja oli nutuste silmadega. Nii 7...8 aastane tüdruk. Õpetaja küsis, et mis juhtus. Vastus oli, et ema käskis sööginõud peale kooli ära pesta, oma tuba korda teha ja vennas 200 m eemalt lasteaiast ära tuua.

Ja siis läks lahti! Järgmisena laekuti lapse koju lastekaitsjaga, õpetaja ja politseiga. Ema oli shokis, sest teda süüdistati lapse tööle panemises, lapse ahistamises ja ebakorralikus kasvatuses. Ei huvitanud kedagi, et ema töötab kahes vahetuses, abikaasa ei maksa kopikatki ja tütar peab abistama. Tulemuseks oli see, et ähvardati lapsed hooldusperesse panna. Muide, pereema on korralik inimene.

Lõpetuseks käib nüüd tüdruk teraapias, emal polnud võimalust töökohta vahetada ja ta tuli töölt ära. Töötu, saab vallalt toimetulekutoetust. Ja kohalikud lastekaitsjad on rahul, sest ema on õhtupoolikul kodus ja käib lasteaias ise pojal järel. Ema käib ka kohalikus laste ja peredega tegelevas ühingus nõustamisel. Valla nõudmisel Meie teame sellest seepärast, et naabrid võeti ette ja küsiti pere kohta. Ei olnud meil kellelgil midagi halba öelda. Ah jaa! Ema peseb ise nõusid ja teeb tütre toa korda ka.

Allikas: Pohlak Tohlak, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP