RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 15. september 2019

Protsess toimubki vaikselt

Protsess toimubki vaikselt ja "salamisi" üldsust teavitamata, mis on selle asja juures eriti alatu. Keegi ei räägi meile sellest, mis on selle rahvastesegamise lõppeesmärk ja millisele võimule hakkab too loodav föderaalne impeerium alluma. "Euroopa Manifestis" kirjutab Verhofstadt tulevasest maailmavalitsusest, mis annab alust oletada, et uus maailmakord on plaanitud hõlmama kogu maailma.

Vene vastupanuliikumise inimesed räägivad, et nn. "liberaalne" eliit püüab vältida murdepunkti teket, mis võimaldaks rahval organiseeritud vastupanu osutada, vaid uut maailmakorda kehtestatakse "konna aeglasel tulel keetmise" meetodil. Riike survestatakse seaduste muutmise kaudu, mis võimaldaks rakendada vihakõne seadust oponentide allasurumiseks ja üldsuse sõnavabaduse kontrolli alla võtmises. Kõik see on vürtsitatud rohkete valede ja demagoogiaga, ilusate loosungitega "vabadusest ja võrdsusest", mis reaalses elus kukub välja sootuks vastupidi. ÜRO Rändepaktis sätestatu muudab pagulased sisuliselt puutumatuteks isikuteks, keda ei tohi isegi mitte kritiseerida, samas kui sihtriigi kodanike õigused ja turvalisus lükatakse tahaplaanile.

Ebaõiglasemat ja vägivalda provotseerivamat programmi, mis surub alla riikide kodanike õigused ja seab ohtu riikide suveräänsuse, annab välja mõelda. Kui inimestele ükskord uue maailmakorra reaalne totalitarism teadvusse kohale jõuab on juba hilja, millega tolles "pehme revolutsiooni" stsenaariumis ongi arvestatud. Need poliitkud aga, kes on end sellele süsteemile maha müünud ja loodavad sellest isiklikku kasu ning hüvesid, saavad kogeda uue korra kogu ebainimlikkust ja ei pääse nemadki repressioonidest, sest uue maailmakorra süsteem hävitab täielikult jõuka keskklassi ja teeb seda muidugi "võrdsuse" loosungi all. Soovitan kõigil sügavalt järgi mõelda, ennem kui "näpu saatanale annate."

Allikas: Mel Iks, Facebook
_____________
Lugege ka siit: http://www.nommeraadio.ee/meedia/pdf/RRS/Uus%20maailmakord.pdf
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP