RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. oktoober 2019

Rootsieestlane kirjutab

Rootsieestlane kirjutab kogemustest kolmanda maailma immigrantidega. Eerik-Jaan Sergo: Olukorrast Rootsis, paar näidet oma rootsi kodulinnast. Raamatukogu ja Kultuurimaja pandi kinni 2 n eest kuna isegi mitu palgatud turvameest ei saanud hakkama vägivallaga ja avaliku NARKO-müümisega mis on saanud läinud talv ja käesolev aasta aina hullemaks. (Kohaliku lehe andmed)

Linna peamine ostukeskus on hinge vaakumas, kuna palju inimesed enam EI JULGE minna sinna ostma. Seal valitseb suur osa ajast teatud bande, kelle emakeel on araabia keel. Jaamaümbruses, kus ka see kultuurimaja on, valitseb suur kamp noormehi peamiselt A-nist ja politsei hoiatab inimesi minna sinna peale umbes kella 6 õhtupoole. Röövimisi, ahistamisi jne on seal enamvähem iga päev.

Ka üksikuid tapmisi. Ka siin linnas on paar korda aastas tulistamisi ja autode põletamisi. See oli, kui ma majakese siia ostsin, erakordselt vaikne ja turvaline linn, napilt 30 km STH südalinnast. Üks "troost" on, et on ehk umbes kümme elamurajooni Suurstockholmis, mis on selgelt hullemad kui minu rootsi kodul. Kuid areng on hirmuäratav.

Allikas: Anti Poolamets, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP