RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 23. november 2019

Isegi Vilja Kiisler oli sunnitud tunnistama, et lõppev aasta on EKRE esiletõusu aasta

Mart ja Martin Helme

Eesti Päevalehe ajakirjanik Vilja Kiisler oli eile „Vikerhommikule“ antud intervjuus sunnitud tunnistama, et lõppev aasta suuresti olnud EKRE esiletõusu ja nende mõjuvõimu kasvamise aasta.
“EKRE esiletõus on kahtlemata poliitikat ja avalikku elu defineerinud ja kujundanud. Mismoodi keegi seda muudatust hindab, on tema isiklik asi. Kohustus järele mõelda selle üle, milline paradigmamuudatus Eesti poliitikas on toimunud, peaks olema meil kõigil, sest oleme ju valijad,” rääkis ta.

Saatejuht Märt Treier juhtis Kiisleri tähelepanu asjaolule, et mõjukate tabelis on nii neutraalseid kui ka teatud tonaalsust väljendavaid pealkirju ning küsis seepeale, kas toimetus esindab teatud maailmavaadet.
“Mulle ei tundu et meil oleks konkreetne maailmavaade ja et Eesti Päevaleht võtaks hoiakuid, et üks asi on parem või halvem,” vastas Kiisler. “See millele sa viitad on tõsiasi, et suur hulk ajakirjanikest kaldub liberaalset maailmavaadet toetama, aga samamoodi saavad sõna konservatiivse maailmavaate esindajad ja nad on ka toimetuses olemas.”

Teatavasti on Vilja Kiisler üks neist, kes evib tugevalt vasakliberaalset maailmavaadet ning näitab seda ka igal sammul oma töös välja.
Ekspress Meedia poolt koostatud mõjukate tabelis haarasid EKRE liidrid Mart ja Martin Helme 2. ja 4. koha.  Edetabelis paigutus esikohale ärimogul Margus Linnamäe.
UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/isegi-vilja-kiisler-oli-sunnitud-tunnistama-et-loppev-aasta-on-ekre-esiletousu-aasta/

3 kommentaari:

Anonüümne 23. november 2019, kell 11:33  

Ekre on ilusasti mugandunud uue- võimuolukorraga. Tore on neid võimukoridorides asjatamas näha. Ainult nüüd on neil inetu plekk küljes. Nimelt luiskesuu pensionide tõusu lubades. Ja rohkem polegi rahvale tarvis, maskid on langenud. Nad on samal pulgal nüüd kui kõik ülejäänud kambad -ei aita enam migrantide-korruptsiooni-pederastide-veneohu teemalised leelotamised -petised jäävad petisteks. Ja kui päriselt norida, siis polegi nad nagu päris eestlased -kellel slaavi, kellel mingi muu nüanss man ja pole teada päriselt, millised olid tegelikud eesmärgid pukki ronimisel. Kas mitte see, et jätkuks sujuvalt kosser-valitsus, mis on aimatav ka mõne tegelase füüsist tähele pannes.Must ümarkaabu, kujuteldavad kõrvalokid , must kuub -ja me ees seisabki juudi rabi.Ja nii tekitatakse uusi ja uusi parteikesi, kes järjepidevalt hoiavad rumalat eesti rahvast lõa otsas, ise juba avalikult irvitades tema üle - nagu see käesolev pensionilugu elavalt tõestab. Ja kogu läbiv joon parteikestel ongi kosser värk.

Enn Ellandi 23. november 2019, kell 20:31  

Seltsimees Anonüümne võiks tähele panna, et EKRE lubas küll pensionitõusu, kuid ei lubenud pensionitõuusu esimese pole aasta jooksul. Mine arene

Tiit 24. november 2019, kell 16:09  

Ära ägise �� tuleva aasta tõrviku rongkäiguga liitun seekord ka mina ja usun, et neid uusi nägusid on veelgi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP