RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. november 2019

Kole info: Helsingis peksti jõhkralt soome poisse, kästi lakkuda saapataldu

Sotsiaalmeedias levib info sellest, kuidas noorukite kamp peksis Helsingis soome poisse. Politsei uurib asja kui röövimist.
Juhtum oli reedel Helsingis Kannelmäki rajoonis. Poisid viidi kooli hoovist metsa, kuhu ilmus 8-liikmeline noorukite kamp. Poisse peksti ja ähvardati noaga ligi tund aega, vahendab Iltalehti.
 Poistelt võeti kõik ära, mis taskutes oli. Üks poistest pääses lõpuks põgenema, teise päästis ära üks möödakäija. Teadaolevalt oli kamba puhul tegemist araabia ja somaali päritolu noorukitega.

Praeguseks on postitus sotsiaalmeediast kustutatud, aga ema kirjutas, kuidas soome poistel kustutati ära telefonide sisu ning kästi lakkuda kamba liikmete saapataldu. Lubati noaga silmad välja torgata. Kästi öelda kodune aadress ja lubati ära tappa, kui kellelegi midagi räägitakse. Õnneks tuli üks möödakäija vahele ja päästis poisid hullemast.
Ema kirjutab teistele hoiatuseks, et kui keegi elab veel mingis mullis, siis aeg on ärgata. Ema küsib, kas see on turvaline Soome, kui Helsingis juhtuvad igapäevaselt sellised asjad?

Politsei kinnitas, et selline asi tõepoolest oli ja asjaga tegeletakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP