RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. november 2019

Laste ajupesu korraldatakse kõige kõrgemalt tasemelt.

Euroopa Parlament võttis täna Brüsselis vastu resolutsiooni, milles kritiseeriti Poolat seksuaalhariduse seaduse eelnõu osas. 471 saadikut hääletas resolutsiooni poolt, 128 oli vastu ja 57 jäi erapooletuks.

EKRi nimel esitatud dokumendi muudatusi Brüsseli täiskogu tänasel hääletusel ei kinnitatud. Parlament tuletas siiski tungivalt meelde, et juurdepääs seksuaalsuse ja reproduktiivsete meetodite valdkonna tervishoiuteenustele, sealhulgas seksuaalharidus, pereplaneerimine, rasestumisvastased meetodid ja "turvaline ja seaduslik abort", on seksuaalsusele ja seksuaalsele suhtumisele positiivse ja austava lähenemisviisi loomisel hädavajalik. suhted.

471 saadikut toetasid resolutsiooni ühisettepanekut viie poliitilise fraktsiooni nimel. Mõned EPP fraktsiooni saadikud, sealhulgas PO saadikud, on sellele alla kirjutanud. 128 saadikut hääletas vastu.

Euroopa Parlament rõhutas täna muu hulgas tervise- ja seksuaalhariduse olulisust, eriti LGBT-tütarlaste ja noorte jaoks, millel on ebaõiglastel soolistel normidel eriline mõju - nende arvates parlamendisaadikute poolt -. Parlamendiliikmed toetasid sätet, mille kohaselt seksuaaltervis on üksikisikute, paaride ja perede üldise tervise ja heaolu põhialus, aidates nende arvates kaasa kogukondade ja riikide sotsiaalsele ja majanduslikule arengule ning tervise, sealhulgas seksuaal- ja reproduktiivtervise kättesaadavusele. on inimõigus.

EKR-i muudatus, mille eesmärk oli juhtida EP tähelepanu , et Poolas ei ole praegu kavas kehtestada seksuaalharidusteenuseid keelavaid või karistavaid seadusi ning et WDJ-tunnid on läbi viidud 21 aastat ja hõlmavad muu hulgas ka inimese seksuaalsust - see lükati tagasi. EP ei kiitnud heaks ka asjaolu, et mõnes liikmesriigis, sealhulgas Poolas, saavad vanemad vastavalt oma veendumustele ja õigusele pereelule valida, kas nad soovivad saata oma lapse seksuaalharidusklassidesse või mitte.
https://www.radiomaryja.pl/informacje/swiat-informacje/pe-przyjal-rezolucje-krytykujaca-polske-za-projekt-ustawy-dotyczacy-edukacji-seksualnej/

Allikas: Anti Poolamets, Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP