RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 24. november 2019

Palju kära eimillestki: Kaja Kallase räige juhtum osutus tühikargamiseks

1S14APR18D25

Kaja Kallase väidetav „räige tapmisähvardus“ ei jõudnud kuhugi, kui kõmunäljaste või reformierakonnameelsete portaalide peauudised välja arvata. Õige ruttu kadus sellekohane viide ka Kaja Kallase enese postitusest. Nagu kirjutas armastatud Shakespeare – palju kära eimillestki.
Kogu lugu päädis sellega, et Reformierakonna äpustunud esimees sai tule enda pealt korraks ära tõmmata ning kaastunnet lunida.

Politsei mingit asja selles räigeks nimetatud tapmisähvarduses ei näe ning kriminaalmenetlust ei alusta, sest reaalset ohtu lihtsalt ei ole, ega ole kusagilt ka võtta.
Nagu arvata võiski, sumbub asi sisinal, sest süütegu pole, kuigi kära tehti kõvasti. Nõnda nagu paljude asjadega meie väikeses konnatiigis.
UU

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/palju-kara-eimillestki-kaja-kallase-raige-juhtum-osutus-tuhikargamiseks/

3 kommentaari:

Rents 24. november 2019, kell 15:30  

Selles teemas leian ma küll, et see ei ole normaalne, et internetis võib teisi valimatult ähvardada ja mingeid tagajärgi ei ole. Siin on otsene paralleel Martin Helmega, kes kevadel samasisulise ähvarduse sai. Kallase oma oli küll rohkem vägistamisele keskendunud, aga minu kui naise jaoks on see ülimalt rõve, kui sage see on ja kui normaliseeritud mingi madalalaubalise seltskonna jaoks.

Arvan, et nii Kallas kui ka Helme tegid õigesti, kui ähvardustega politseisse pöördusid, ja see on kurb, et selle tulemusel ei pea keegi isegi trahvi maksma, vaid politsei kehitab ainult õlgu ja ütleb, et reaalset ohtu ju ei ole. Oma sõnade eest tuleks siiski vastutada, ükskõik, mis erakonda rünnatav kuulub.

Anonüümne 24. november 2019, kell 22:22  

See oli ilmne tähelepanu eemalejuhtimise info-op peale K.Kallase riigireetmise ja Eesti mahamüümise sõnu J.Ratasele.Nii räige seksistliku solvangu mõtleb välja ainult professionaalne kontor strateegilise ajastusega.

Anonüümne 26. november 2019, kell 16:46  

see oli kõik libauudis. Kui ma oleksin kasutanud sellist sõnavara, poleks sellinee tekst üle tunni üleval olnud, ka suletud grupis. Lisaks oleks min 24 t blokk kaasnenud. Kellelgi oli vaja tähelepanu.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP