RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. november 2019

Vooglaid: valitsus ei leia raha sünnitusosakondadele, LGBT-le aga küll

SAPTK eestvedaja Varro Vooglaid kritiseerib olukorda, kus valitsus ei leia raha Valga ja Põlva haigla sünnitusosakonnale, kuid toetab sadade tuhandete eurodega homo- ja sooideoloogiat propageerivaid võltskodanikuühendusi.

"Eile langetati otsus, et Põlva haigla sünnitusosakond pannakse rahapuuduse tõttu kinni. Valga haigla sünnitusosakond suleti samal põhjusel juba mullu. Tähelepanuväärne on asjaolu, et võimalus ka edaspidi Põlva haiglas lapsi ilmale tuua eeldanuks aastas ca 400 000 eurost täiendavat rahastust," kirjutab Varro Vooglaid portaalis Objektiiv.
"Niisuguste uudiste taustal tõuseb ikka ja jälle esile kontrast ideoloogiliste ühingute riikliku rahastamisega, milleks valitsus leiab igal aastal sadu tuhandeid eurosid. Teatavasti anti Eesti LGBT Ühingule sotsiaalministeeriumi kaudu selleks aastaks 96 000 eurot, Eesti Inimõiguste Keskusele 92 010 eurot ja portaali Feministeerium haldavale MTÜle Oma Tuba 60 000 eurot maksumaksjate raha," märgib Vooglaid ja lisab:

"Midagi on sellises olukorras raskelt mäda, kui reaalset ühiskondlikku hüve loovaid teenuseid pakkuvad asutused likvideeritakse väidetava rahapuuduse tõttu, aga ideoloogilist propaganda ja -lobitööd tegevatele ühingutele, mis ei loo mingisugust ühiskondlikku hüve, vaid hoopis kahjustavad seda, jätkub raha küllaga."

Allikas: http://www.meiekirik.net/index.php/uudised/1105-vooglaid-valitsus-ei-leia-raha-suennitusosakondadele-lgbt-le-aga-kuell

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP