RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. jaanuar 2020

Absurd kuubis: sotsist roolijoodik pidi jääma saladuseks, rahvuskonservatiivist abipolitseinik aga sattus siseuurimise alla

Tänane Õhtuleht kirjutab, et EKRE ridadesse kuuluv Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison võib kenasti abipolitseinikuna edasi tegutseda, sest mitme kuu jooksul läbi viidud sisekontrolli kohaselt ta ei lekitanud infot Hannes Rummi purjuspäi sõidu kohta.

Nimelt viis politsei- ja piirivalveamet läbi sisekontroll, et tuvastada, kas keegi politseiametnikest on avaldanud purjuspäi autojuhtimiselt tabatud Hannes Rummi menetlusega seotud infot kõrvalistele isikutele. Kuna samal ajal joobnud Rummi jaoskonda toomisele oli seal juhtumisi abipolitseinik Jaak Madison, siis vesteldi ka temaga, kuid lekitamine kinnitust ei leidnud.
Politsei pidas 2018. aasta 16. novembril kinni ja viis jaoskonda autoroolis 1,5 promillise joobega istunud toonase sotsist välisministri Sven Mikseri nõuniku Hannes Rummi. Viimane läks prokuratuuriga oportuniteedile ja pidi läbima rehabilitatsiooniprogrammi koolituse „Korralik juht“.
Läinud aasta suvel ütles Jaak Madison Eesti Ekspressile, et kahtlustab Rummi oportuniteediga lõppenud kriminaalmenetluse lõpetamises kinnimätsimist ja varjamist.

Äsjase traagilise liikluskuriteo valguses, kus purjus autojuht tappis Saaremaal kolm inimest, on selline Hannes Rummu kui roolijoodiku kaitsmine seda absurdsem. Ime, et keegi ei pidanud tema ees veel vabandust paluma.

Allikas: https://uueduudised.ee/arvamus/absurd-kuubis-sotsist-roolijoodik-pidi-jaama-saladuseks-rahvuskonservatiivist-abipolitseinik-aga-sattus-siseuurimise-alla/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP