RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 18. jaanuar 2020

Marti Kuusiku kaitsja nimetab protsessi märgiliseks: puudub kannatanu, president annab suuniseid

Illustratsioon: zeferli/Bigstockphoto.com
Perevägivallas süüdistatud endise ministri Marti Kuusiku kaitsja Küllike Namm ütleb, et talle teadaolevalt ei ole varem ühtegi niisugust protsessi olnud, kus puudub kannatanu. Namm peab silmas, et Marti Kuusiku abikaasa Karin ei kinnita süüdistust.

Nammi sõnul teeb protsessi märgiliseks, et president on andnud selge suunise, kuidas tuleb põhiseadusliku institutsioonina kohut pidada.
Rekordiliselt lühikeseks jäänud ametiajaga endise ministri kaitsja on veendunud, et seda protsessi poleks olnud, kui Kuusik poleks ministriks saanud.
“Meie tavakohtupraktika ei kannata tõendeid, mis on niinimetatud vahendatud tunnistajate ütlusest, aga see protsess kannatab selliseid asju,” vahendab Virumaa Teataja Nammi sõnu.

“Tegelikkuses teeb asja keeruliseks see, et riik peab seisma kannatanu eest. Praeguseks meil aga kannatanut pole. Karin Kuusik ütleb, et absoluutselt midagi ei ole isik [Marti Kuusik] teinud.”
Namm usub, et Kuusiku asja hakkavad arutama ka järgmised kohtuastmed, sest kumbki pool ei jää otsusega rahule.

EKRE poolt väliskaubandus- ja infotehnoloogia ministriks esitatud Marti Kuusik (EKRE) sai möödunud kevadel ametis olla vaid umbes ööpäeva, kui oli sunnitud tagasi astuma seoses meedias avaldatud süüdistustega perevägivallas.

Toimetas Veiko Vihuri

Allikas: https://objektiiv.ee/marti-kuusiku-kaitsja-nimetab-protsessi-margiliseks-puudub-kannatanu-president-annab-suuniseid/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP