RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 14. jaanuar 2020

MATTI ILVES: Soomes mõisteti Afganistani sisserändaja korduvate seksaalkuritegude eest 5. aastaks vangi

Soome kohus mõistis rändajale, kes on varem süüdi mõistetud seksuaalkuritegudes, vaid kuue ohvri, sealhulgas lapse, seksuaalse rünnaku eest vaid viieaastase vanglakaristuse.
27-aastane migrant, kes väidab end olevat pärit Afganistanist, kuid kes räägib farsi keelt, ründas Tampere linnas ja Yolöjärve linnas kuue ohvri vahel seksuaalselt selle aasta aprillist augustini, vahendab Soome ringhääling Yle .

Pirkanmaa ringkonnakohus tunnistas rändaja süüdi lapse seksuaalses väärkohtlemises, vägistamises raskendamises, vägistamises ja seksuaalses ahistamises kolmes eraldi osas. Hoolimata sellest, et 27-aastane rändaja oli varem lapse eest seksuaalkuritegude toimepanemises süüdi mõistetud, mõistis kohus mehele vaid viieaastase vanglakaristuse.

Kohtuistung oli meedia jaoks suletud ja enamik juhtumi üksikasju peeti avalikkuse eest ära, tõenäoliselt lapsohvri vanuse tõttu. Kohus käskis ka kuue kannatanu isikut salajas hoida kuni 60 aastat.
Selle aasta alguses jaanuaris teatas Voice of Europe juurdlusest, mille käigus politsei uuris nelja eraldiseisvat juhtumit, kus sisserändajad panid toime vägistamise ja tõsise seksuaalse kuritarvitamise laste vastu.

Vastikud on need immigrandid, enamuses kurjategijad ja vägistajad. Nende hulgas on enamasti noored mehed.

Kasutatud allikas: https://voiceofeurope.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP