RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 23. jaanuar 2020

Tõime tänavaile oma #samapaljuinimene loosungid

Lgp Matti Ilves!

Annan Teile teada, et alates esmaspäevast jooksevad mitmetel Tallinna ja Tartu tänavatel paiknevatel suurtel digiekraanidel ka Objektiivi klipid, millega anname oma panuse sotsiaalministeeriumi poolt algatatud ja hashtagi #samapaljuinimene kandvasse kampaaniasse “Kõik on erinevad, aga sama palju inimesed”.

Nagu me Objektiivi eelmise nädala juhtkirjas nentisime, on sotsiaalministeerium oma kampaanias maha vaikinud ainsa inimgrupi, kelle inimsust tõepoolest süstemaatiliselt eiratakse ja jalge alla tallatakse – veel sündimata lapsed.

Selle puudujäägi korvamiseks tellisimegi Objektiiv omalt poolt tänavatele sotsiaalministeeriumi kampaaniat täiendavad ja ministeeriumi kampaaniaga stilistiliselt harmoneeruvad klipid, mis toovad esile, et kuigi pisikesed ja kaitsetud, on ka veel sündimata lapsed sama palju inimesed.

Teiste hulgas jooksevad Objektiivi klipid Tallinnas Foorumi keskuse fassaadil ja Tartus Kvartali keskuse fassaadil olevatel digiekraanidel.

Meie klippi saate näha siit:


Ja kaadreid nendest klippidest Tallinna kesklinnas näeb siit:


Sotsiaalministeeriumi manipulatiivse kampaania kohta oleme Objektiivis avaldanud terve rea käsitlusi, mis on koondatud sel lehel:


Viimati käsitlesime teemat päris põhjalikult koos Markus Järviga meie saates "Fookuses":


Palun aidake meie kampaanias kõlama pandud sõnumi levikule kaasa, jagades asjakohast infot oma sõprade ja tuttavatega.

Lugupidamisega

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP