RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. märts 2020

KUUM: Briti peaminister ja terviseminister on nakatunud koroonaviirusega

Briti peaminister Boris Johnson ja terviseminister Matt Hancock on nakatunud koroonaviirusega. Nüüd on kahtlus, et ka ülejäänud Briti valitsuse liikmed võivad olla nakatunud.
Briti poliitikutel olid eelnevatel päevadel silmast-silma kohtumised, aga ametnike väitel pole neid vaja testida, kui neil haiguse sümptomeid pole ilmnenud, vahendab Daily Mail.

Asi tuli avalikuks täna, reede hommikul, kui peaminister Boris Johnson andis teada, et tal on koroonaviirus. Tal soovitati lasta end testida, kui tal tõusis eile palavik ja tekkis köha.

Teadaolevalt on 55-aastasel peaministril leebed haigusnähud ja ta saab jätkata riigi juhtimist. Ta on oma ametikorteris Londonis. Tema abid jätavad talle toidu ja tööülesanded ukse taha.
Mõne tunni pärast teatas ka terviseminister Hancock, et tal on koroonaviirus. Ka temal on leebed haigusnähud, ta on kodus ja jätkab sealt töötamist.

Erinevalt tavakodanikest, kel soovitatakse pärast nakatunud isikuga kokku puutumist jääda 14 päevaks karantiini, ei kehti see Briti valitsuse teiste liikmete ja riigisekretär Rishi Sunaki kohta, kellega peaminister eile õhtul vahetult kokku puutus.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP