RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. aprill 2020

Eestis on uus "doktor", kes üritab elanikke koroonasse nakatada

Meil on "uus arst doktor" Toomas Sildam. Enne seda oli ta ERR valvereporter, kes seal kellelgi teisel suurt rääkida lasknud. Enne seda oli veel eelmise õuduspresidendi T. H. Ilvese suhtekorraldaja või pressiesindaja. Enne seda – nõukajal väidetavalt (mitme allika järgi) oli kgb-s. 
"Doktor" Toomas Sildam arvab, et siseruumides pole näomaske kanda vaja. Ta on ettevaatlik ja otse nii ei ütle, vaid: " Valitsus pole sellist korraldust oma kodanikele veel andnud ja loodetavasti ei annagi." 

 Uus koroonahaigus on äärmiselt nakkav kordajaga 2,2 (vt Terviseameti koduleht). Enamus nakatunutest põeb seda haigust ilma haigustunnusteta – nooremad inimesed, olles seejuures ise nakkuselevitajad. "Doktorid" Toomas Sildam ja Ülle Madise leidsid juba varem,  et keegi ei tohi teada, kes on koroonasse nakatunud, isegi politsei ja kohalik omavalitsus mitte.
 
Võtame otsad kokku. Ostukeskustes, ühistranspordis, siseruumides saavad liikuma ilma näomaskita tundmatud nakatunud, kes köhivad, räägivad ja nakatavad kui palju inimesi tahes. "Doktorid" üritavad parimat, et Eesti elanikke koroonasse nakatada. 
Ainus on võimalus seda ohtu vähendada on, et kõik peavad siseruumides kandma näomaske, mis nende köhimisest jne enamuse ikkagi kinni püüab. Näomaskide kandmine siseruumides tuleb muuta kohustuslikuks. Ei ole teist võimalust!

Matti Ilvese blogile

koostas Jaan Hatto

Foto: ekraanitõmmis ERR-st

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP