RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 28. aprill 2020

Ilmunud on "Rahvusliku Teataja" aprillinumber

„Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuv parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitiline alternatiivmeedia väljaanne. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel  A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25–30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui ka majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada:  51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:

Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;                                          
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee                                                   
Tartus: Meelis Kaldalu, meil: meelis@tartu1000.ee


TELLIJATE NIMEKIRJA EI OLE ARVUTIS. SEE ON VAID TOIMETUSEL. LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS. SAAB TEHA NII ETTE-  KUI JÄRELTELLIMUSE, SAMUTI SALATELLIMUSE

 Näidisartikkel aprillikuu Rahvuslikust Teatajast:

 Hea lugeja!
Saabunud on teise koroonakuu viies koroonapäev ehk vana kalendri järgi 17. aprill. Koroona on täitnud meie meeled ja mõistuse, uudised ja päevad. Päevauudised on nagu rindeteated: palju neid oli, kes pihta said (viirusega), kes sai haavata ja kes sai otsa, nii meil kui mujal!?
Miks pidi see pagana koroonaviirus lahti pääsema sellest kõrgturvalisuse laborist? Kui ta sealt ikka lahti pääses? Mitmed märgid näitavad, et kogu lugu on märksa mitmetahulisem ja mitmekihilisem. Kellele on sellest kasu? Cui bono? Tõuseb tahes-tahtmata küsimus. Paha viirus toimetab siinilmas varjamatu erapoolikusega üleilmastajate asja eest. Itaalia valitsuse poolehoid olevat tõusnud koguni 7%, Angela Merkeli oma 10%, Soome „köögitüdrukud” on taas suurima poolehoiuga partei Soomes.  Samuti Stefan Lövfen Rootsis. Prantsuse kollaste vestide ja ametiühingute massimeeleavaldused on tänavailt pühitud kui võluväega. Donald Trumpi suurim edu oli USA majandus, majanduskasv ja töökohad, mis pidid tagama tema uuesti valimise. Viirus pühkis kogu selle edu minema „ühe käeviipega“. Boris Johnson sai vahepeal isegi hapnikku ja tänud Kõigevägevamale, et ta paranes. Kui poleks teda olnud, Ühendkuningriigid oleksidki ehk EL-i jäänudki tänu viirusele. Vaevalt et pankurite vandenõu pahaks paneb, kui laenatakse nagu pöörased. Koroona on üleilmastajate päästeingel.
Ah, et kõik nägid, et E Liitu pole tegelikult kellelegi tarvis! Küll värdjasmeedia varsti selgeks teeb hommikust õhtuni, kuidas veel on tarvis. Tegelikult pole E Liit mitte ainult mittevajalik vaid lausa surmavalt ohtlik: suretab välja rahvusriigid, et nende elanike üle valitseda. Kui tuleb sõda, epideemia, loodusõnnetus, sissetung, siis pole enam kedagi, kes inimeste eest seisaks – surevad nagu kärbsed. Niimoodi juhtus täpselt omaaegse Rooma impeeriumiga. Provintsidele polnud lubatud oma sõjaväge, oma korrakaitseüksusi ega isegi tuletõrjet. Kõik selleks, et kogu võim kindlalt keskuses püsiks. Kui barbarid tungisid impeeriumi piiridesse, siis tapsid kaitsetuid ja abituid elanikke nagu kariloomi.
Lk-d 4–5 kirjutab Eha Metsallik meie maaettevõtjate tagakiusamisest (euro)ametnike poolt. Siinkirjutaja arvates on ettevõtlikkus, tegutsemisejulgus, töökus, hea ärikultuur ja koostöövõime (k.a vaimne arengutase) ühiskonna majanduse suurimad rikkused. Kui nende otsas jaluli tallatakse raja tagant tulnud käskude järgi, siis peaks selge olema ka rumalale, mis toimub.
Kõrvalleheküljel selgitab Vanglaplaneedi peatoimetaja Peeter Proos koroonaviiruse tagamaid. Lk-l 8 Holger Kaljulaid kirjutab eriolukordadest Eestis 1934 ja 2020. Muideks eriolukorrad kehtestati ühel ja samal kuupäeval – 12. märtsil.

Head lugemist!
Soovib „Rahvusliku Teataja“ toimetaja JAAN HATTO

                           17. aprillil 2020 Velise


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP