RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 18. aprill 2020

Martin Helme: “Kippus nii olema, et IT ja väliskaubandusministri portfell oli mitte EKRE, vaid Ametnike Partei käes”

EKRE otsustas IT- ja väliskaubanduse ministri välja vahetada, sest Kaimar Karul ei tekkinud kahjuks erakonnaga viimase poole aasta jooksul töist ja usalduslikku suhet, ütles EKRE aseesimees Martin Helme.

Helme tänas Kaimar Karu tehtud töö eest, kuid nentis, et lisaks ei tekkinud Karul ka ühist meeskonda ülejäänud ministrite delegatsiooniga.

“Küllap mängis oma rolli see, et ta tuli tipp-poliitikasse ilma vähimagi varasema poliitilise kogemuseta, mistõttu ei mõistnud, et ministri koha saamiseks teevad sajad inimesed igapäevaselt pikki aastaid tõsist tööd., Selle töö tulemusel saadakse valimistel hääled teatud väärtuste ja poliitikate ellu viimiseks,” ütles Helme.
“Erakonna valijad, liikmed ja juhid ootavad, et erakonna ministrid viiks ellu koalitsiooni ja erakonna poliitikat. Praegu kippus aga nii olema, et IT ja väliskaubandusministri portfell oli mitte EKRE, vaid Ametnike Partei käes.”
Kaimar Karu pole astunud siiani ka EKRE liikmeks.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/martin-helme-kippus-nii-olema-et-it-ja-valiskaubandusministri-portfell-oli-mitte-ekre-vaid-ametnike-partei-kaes/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP