RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. aprill 2020

Nalja nabani: kõik, mis meid ümbritseb, on ühe eurokraadi arvates olemas tänu EL-ile

Märt Volmeri kiitus EL-ile kaldus kuidagi nõukogulikule lainele.

Liberaalide eurotruudus ei vähene ka kriisi ajal ning jõuab sovjetliku absurdini, nagu välisministeeriumi Euroopa küsimuste asekantsleri Märt Volmeri puhul.
Kuku Raadios küsis saatejuht Neeme Raud temalt, et millist konkreetset kasu saab Eesti EL-i kuulumisest?

“Enamus neid asju, mis meie ümber toimub, on kuidagi EL-iga seotud,” vastas Volmer. “Seesama raadio, mida te kuulate, need standardid on kusagil Brüsselis välja töötatud; elekter, mis raadio käima paneb, jõuab teieni tänu turule, mis on Euroopa reeglitega paika pandud. Ja lisaks muidugi sammud, mis Euroopa Komisjon, Keskpank on viimaste nädalatega teinud, et vähendada majanduskriisi mõjusid ja neid ennetada.”

Sellist juttu võis viimati kuulda Nõukogude Liidu ajal, mil kõik toimus ainult tänu NLKP Keskkomitee targale juhtimisele.
Volmer tunnistab siiski, et “viimastel nädalatel on Euroopa Liit ikkagi korralikult rappida saanud ja ootused, mis Euroopas on olnud, on olnud suuremad kui tulemused.” Samas ei kahtle ta, et EL jääb püsima ja tõenäoliselt tuleb sellest kriisist välja tugevamana kui ta täna on, sest EL-i olevat kõigile vaja.
Huvitav, kuidas suhtub sellisesse optimismi täna EL-ilt asjatult abi ootav paljukannatanud Itaalia?

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/eesti/nalja-nabani-koik-mis-meid-umbritseb-on-uhe-eurokraadi-arvates-olemas-tanu-el-ile/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP