RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 26. aprill 2020

Sotsid jäävad sotsideks: europarlamendi liige Marina Kaljurand 9. mai tähistamises võidupühana halba ei näe

Sotsiaaldemokraadist europarlamendi liige Marina Kaljurand paneb sihiku ette, millise kursi Eesti peaks tema meelest võtma. Maaleht kirjutab, et ta ei näe probleeme 9. mai tähistamises, seda päeva tähistavad tema rahvuskaaslased võidupühana.
„Inimestel on õigus tähistada võidupäeva, kui nad seda soovivad,“ ütles ta, kui Maaleht palus vene hinge tundvail ühiskonnategelastel arutleda Narva ja 9. mai tähistamise teemal. Euroopa Parlamendi saadik Marina Kaljurand on töötanud ka välisministrina ja olnud Eesti suursaadik Venemaal.

„Ma saan aru nendest, kes tahavad viia lilli tundmatu sõduri või mõne teise mälestusmärgi juurde ja ma mõistan hukka need, kes kasutavad võidupäeva provokatsioonideks ning vaenu ja viha õhutamiseks. See on vale ja lubamatu,“ rääkis Euroopas Eestit esindav poliitik.
Olgu rõhutatud, et eile pikendati eriolukorda kuni 17. maini. Sel ajal on keelatud massiürituste korraldamised ja seal osalemine.
Muide, 9. mail tähistatakse ka Euroopa päeva.
UU

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/sotsid-jaavad-sotsideks-europarlamendi-liige-marina-kaljurand-9-mai-tahistamises-voidupuhana-halba-ei-nae/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP