RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 10. aprill 2020

Tahad ellu jääda? Siis ära ole praegu julge

Briti peaministri Boris Johnsoni - ja ka paljude teiste noorte inimeste - intensiivi sattumine räägib meile üht - meile on valetatud. See ei ole vanade ja haigete haigus. See on ka noorte ja tervete haigus. See on kõigi haigus. Ja me kõik võime raskelt haigeks jääda ning intensiivi sattuda, kui selle haigusega nalja teeme. Sest nalja tegemist koroona ei armasta. Ta on seda sorti haigus. Kui tavalise gripiga võid nalja teha ning tableti peal reipalt edasi lasta, siis koroona näitab sulle kiiresti, kes on peremees - ja see pole sina.

Paradoks on see, et just vanad ja haiged võivad selle haiguse vastu paremini kaitstud olla kui noored ja terved. Miks? Aga seepärast, et neid HOIATATI. Nad teadsid, et märklaud on nemad. Mina ka teadsin, sest mul on astma. Ja ma olen elus kaks korda kopsupõletikku põdenud. Raskel kujul. Ja ma tean, mis on lämbumishoog; üksvahe oli mul neid mitu tükki päevas. See on nagu üritaks läbi väga kitsa kõrre hingata ning õhku jääb kogu aeg vähemaks. Huvitav on see, et tahad sellegipoolest hingata. Võitled viimasemagi õhupiisa eest, olgu ta kuitahes hädine. Inimene ikkagi armastab elu - eriti siis, kui talt seda ära võtma hakatakse. Nii et ma tean elu väärtust :D

Kuna vanu ja nõrku hoiatati, arstid tegid seda, siis me teadsime, et peame end kaitsma. Paljud barrikadeerisid end oma kodudesse ning käisid väljas ainult äärmisel hädavajadusel. Sõid hirmuga tervislikult, tegid pikku uinakuid (mina!). Hoidsid tuju üleval, sest stress teeb su samuti nõrgaks.

Noori ja terveid aga arstid ei hoiatanud (mäletate? See on vanade ja nõrkade haigus - see kõlas kui mõnusalt uimastav refrään). Ning nad on seetõttu julged olnud. Eks Johnson oli ka, parimas eas 50-aastane mees ikka. Nagu Karlsson. Küll koroona käib must kaarega mööda, mõtles ta ehk, kui karjaimmuunsusest rääkis.

Aga koroona on kaval. Tema julgeid hunte ei armasta. Nii et unustage ära, mida arstid teile on rääkinud, kui ellu tahate jääda. Arstid ei tea tegelikult sest haigusest tuhkagi. Arstid surevad ka, sealhulgas noored ja terved arstid. Kaitske end. Püsige kodus. Värskes õhus käige ikka jalutamas (mina käin ka), aga KÕIKI tarbetuid kontakte vältige. Pole vaja mitte kellegagi kokku saada peale oma perekonna.

Las julged hundid saavad omavahel kokku. Koroona teeb neile kiiresti selgeks, mis nende julgus väärt on.

Allikas: https://innojairja.blogspot.com/2020/04/tahad-ellu-jaada-siis-ara-ole-praegu.html

2 kommentaari:

uskmatu 11. aprill 2020, kell 13:53  

Sul on astma. Miks sa siis ei otsi sellele ravi. Miks piirdud tavameditsiini väitega, et see ei ole ravitav. Peale tavameditsiini on ju ka alternatiivmeditsiin oma väga paljude erinevate suundadega. Alustustada võiks näiteks raamatust - V.Boutenko, 12 sammu toortoiduni, 2007 (253lk.). https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/index?valik=otsing&otsi.x=0&otsi.y=0&paring=boutenko .
Boutenkod on vene emigrantide perekond Ameerikas. Tütrel oli astma, pojal diabeet, vanematel hulk erinevaid haigusi. Kui poeg diabeedi tõttu süstima pidi hakkama, siis hakkas ema otsima kõikvõimalikke pääseteid. Ja leidis selle toortoitumises. Aga kui mees tervise tõttu ise pidi otsad andma, siis lõpuks nõustus proovima. Panin katkendi ka oma kodulehele. https://uskmatu.wordpress.com/
Ja hiljem võiks lugeda Anthony Williami raamatuid.

uskmatu 11. aprill 2020, kell 13:59  

Lisaks veel, et toortoitumise tervislik mõju ei tohiks olla üllatus, sellest on palju räägitud ja lõputu hulk inimesi kasutab seda.
Anthony Williami raamatud on aga tulnud teisel teel, nimelt läbi kanaldamise. Kanalduste kohta on Youtubes lõputult videosid, seega selle nähtuse olemasolus pole põhjust kahelda. Raamatutes (neid on juba 5tk.- https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/index?valik=otsing&otsi.x=0&otsi.y=0&paring=anthony+william) tuuakse enamuse krooniliste haiguste tegelikud põhjused ja kuidas neid ravida.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP