RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 4. aprill 2020

Varro Vooglaid: Rääkisin Urmas Reinsaluga, kes küsis, kuidas ma võin nii naiivne olla, et usun seda, mida Eesti meedia kirjutab...

Tema sõnul on ERRi poolt pandud uudisele ühemõtteliselt avalikkust eksitav pealkiri, kuna kõnealusel avaldusel ei ole Ungari taunimisega mingit pistmist. Tõepoolest, tähelepanuväärselt on kõnealuse õigusriigi põhimõtte olulisust rõhutava avaldusega liitunud ka Ungari ise – vt vt https://bit.ly/3aPuXQw.

Küsimuseks jääb, kes ja kuidas ERRis sellise otsese ja jämeda Ungari vastase laimukampaania ja avalikkuse eksitamise eest vastutab. Ilmselt mitte keegi, nagu tavaliselt. Absoluutselt mitte mingit usaldust nii käituva ERRi vastu küll ei ole ja eks siis tuleb endale meelde tuletada printsiipi, et ükskõik, mida ERRist loed, tuleb lähtuda eeldusest, et sulle valetatakse või sind püütakse eksitada. Mage küll, aga mis parata.

EDIT: Minu hinnangul tuleks ERRi nõukogus asi üles võtta ja nõuda, et ERRi juhtkond vabandaks Ungari suursaadiku ees sellise alatu laimu levitamise pärast. Päris tõsiselt!

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP