RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 10. juuni 2020

Rassismivastased valisid maskotiks mehe, kes sihtis rasedat naist kõhtu

Inglitiibadega kurjategija.
Liikumine, mis väidab, et elud loevad, tõstis esiplaanile mehe, kellele elud üldse ei loe.
BNS kirjutas: Esmaspäeval avaldasid USA kongressi demokraadid 8 minutit  ja 46 sekundit kestnud põlvitamisega austust George Floydile. Politsei vägivalla ohvriks langenud George Floydi sark pannakse tema kodulinnas Houstonis esmaspäeval kuueks tunniks kirikusse välja, et leinajad saaksid temaga hüvasti jätta.

Eile avaldas Delfi aga loo: “Ameerika mustanahaline kommentaator: George Floyd oli kohutav inimene!” Selgub, et Floyd oli kolinud Minneapolisse pärast Texase vanglast vabastamist röövimise eest raskendavatel asjaoludel. Vahistamise ajal oli ta fentanüüli ja metamfetamiini mõju all ning pillas maha kotikese uimastitega. Ta on viis korda vangis olnud ja George Floydi profiil on kohtumenetluste järgi karjäärikurjategija oma, seotud narkootikumide müügi ja tarvitamise, erinevate kuritegude, varguste, röövimiste, samuti võõra raseda naise koju sisenemise ja relva tema kõhule näitamisega, nõudes samal ajal raha.
Tegelikult teadsid kõik väljaanded sellest, et Floyd oli kurjategija, kuid siiani sellest vaikiti. Nüüd, kus rassismiteema taandub kolmandatele lehekülgedele, oli õige aeg see taust välja tuua, ja seda oskas EPL/Delfi ajastada.

Rassismivastane võitlus on nüüd saanud löögi kõhtu, sest nende sõnumit kannab narkosõltlane, kes on valmis ka kõhus olevat last tulistama. Loosung “Ma ei saa hingata” muutus paugupealt oigeks “Mulle on uut doosi vaja.” Nüüd seostub BLM protestidega kaasnev vägivald otseselt maskoti taustaga – nagu oli Floyd vägivaldne, on seda ka tema surmast tingitud meeleavaldused. Isegi politseiniku tegu saab teise mõõtme: narkolaksu all olevat inimest ei ole lihtne tavaliste vahenditega taltsutada.
Kui rassismivastane Ameerika vajab selliseid “kangelasi”, on asi väga mäda. Ka demokraadid on tunnustanud kurjategijat. George Floyd võib teisel pool rahul olla – ilmselt oleks ta nagunii surnud üledoosist, nüüd aga elab edasi Ameerika rahvuskangelasena.

Ilmselt tegid need kaks lumehelbekest, kes plaanisid 20. juunil Tallinnas rassismivastast meeleavaldust, seda ära jättes õige otsuse, sest nüüd on Floydi pilte välja tuua juba rumal. Pealegi näitab üha süvenev vägivald Euroopa protestidel, et ka Eestis võib see lõppeda kohviku Wabadus akende purustamisega, kust tuli ka Florian Hartleb lapsevankrirünnakule.
On ju ka Eestis 863 toetajaga FB-seltskond PunaMust, mis tähendab otseselt anarhiste. Ja anarhistid ei ole üheski riigis legaalse poliitilise jõuna aktsepteeritud, sest anarhism tähendab korralagedust, ning punamustad rassismivastased viiksid ka siin ürituse ruttu kuumaks.

Ka Eestis on nähtav püüd kurjategijaid kangelasteks kujundada. Meelis Lao saab spetsialistina poliitilistel teemadel sõna, meedias räägivad kuritegevuse veteranid 1990. aastatest ja näitavad, kus nad Patareis istusid. Ka Lihula tulistaja oli väidetavalt samamoodi laksu all nagu Floyd.
Liberaalne Lääs, kelle poole kõik vaatasid kui Vabaduse Kantsi poole, on vabadused viinud õiguseni teha kuritegusid. Kui EKRE ridadest leitaks kasvõi üks kriminaalse taustaga inimene, pasundaksid sellest kõik lehed, aga et USA rassismivastast liikumist juhib kurjategija vaim, juletakse alles nüüd välja öelda.

Allikas: https://uueduudised.ee/uudis/maailm/rassismivastased-valisid-maskotiks-mehe-kes-sihtis-rasedat-naist-kohtu/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP