RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. oktoober 2015

Meie sihtasutuse tagakiusamine kukkus läbi!

Hea Matti Ilves!

Tahtsin Teile teada anda meie sihtasutuse seisukohast äärmiselt olulisest uudisest:
 

Erakondade Rahastamise Järelevalve Komisjoni süüdistused, nagu oleks meie sihtasutuse valimiseelne teavituskampaania kujutanud endast keelatud annetuste tegemist ja seega valimisseaduse rikkumist, on osutunud valeks – just nagu me algusest peale väitsime.

Hoolimata komisjoni korduvatest nõudmistest keeldus politsei meie suhtes väärteomenetluse algatamisest, sest me ei ole seadust rikkunud.

Temaatilise uudisloo leiate siit:

http://objektiiv.ee/politsei-ei-alustanud-saptk-valimiste-eelse-kampaania-asjas-vaarteomenetlust/

Kuivõrd kahtlustused ja süüdistused, nagu oleks me teinud keelatud annetusi, tõstatas korduvalt avalikkuse ette "Aktuaalne kaamera", mis ei ole aga kordagi teinud juttu nende kahtlustuste ja süüdistuste alusetuks osutumisest, saatsin täna hommikul ERR-i ajakirjanduseetika nõunikule kaebuse ja palusin anda niisugusele käitumisele hinnangu.

Kaebuse kohta saate lähemalt lugeda siit:

http://objektiiv.ee/saptk-nouab-aktuaalne-kaameralt-avalikku-vabandust/

Kogu sellele loole kirjutasin omapoolse kommentaari, selgitades, et õnneks kukkus meie sihtasutuse tagakiusamise püüdlus läbi, ent samas on toimunust hästi näha, millised on meie ühiskondlikud suundumused.

Nagu ma kirjutasin, on toimunu tõeliselt näotu:
 

esmalt surub parlament meedia kaasakiitmise toel, jultunud manipulatsioonide abil, head õigusloome tava eirates ja ülbe enesekindlusega vastu rahva enamuse tahtmist läbi seadusi, mis on raskelt vastuolus meie kultuuri alusväärtustega, ning kui siis kodanikud püüavad seda enne valimisi inimestele meelde tuletada, hakatakse otsima võimalusi selle eest karistada; parteid aga, mis aga vastu rahva enamuse tahtmist seadusi läbi surusid, teevad samal ajal rahva raha eest rahvale miljonitesse eurodesse ulatuvate eelarvetega massiivset propagandat, et neid tagasi valitaks.

Minu kommentaar on kättesaadav siin:

http://objektiiv.ee/puudlus-algatada-saptk-tagakiusamist-kukkus-labi/

Kahtlemata on "Aktuaalne kaamera" kahjustanud tõsiselt meie sihtasutuse mainet ja põhjustanud meile kahju, pakkudes korduvalt platvormi SAPTK vastu suunatud alusetute süüdistuste levitamiseks ning külvates seeläbi ühiskonnas meie suhtes usaldamatust.

Ja kindlasti ei ole see viimane kord, kui meie mainet püütakse rünnata, sest oleme ebamugavaks takistuseks neile, kes sooviksid vabade kätega rahvaga manipuleerida ja Eesti ühiskonda ideoloogiliselt ümber kujundada.

Kuid seda enam on oluline, et me seisaksime oma õiguste ja hea nime eest, ega laseks seda vastupanuta häbimärgistada.
 

Seepärast palun Teid, et informeeriksite võimalikult paljusid oma sõpru ja tuttavaid minu poolt ülalpool välja toodud artiklitest, et ka nendeni jõuaks teave meie suhtes levitatud kahtlustuste ja süüdistuste valelikkusest.

On selge, et "Aktuaalse kaamera" poolt sadade tuhandete inimesteni toimetatud valesüüdistusi ei ole võimalik tagasi kutsuda ega kustutada. Aga vähemasti peame püüdma meile tekitatud kahju veidigi leevendada, et ühiskonnas ei leviks meie suhtes usaldamatuse õhkkond ehk see, mille tekitamiseks ongi meie vastane laimukampaania ellu viidud.

Need, kellele on meie sihtasutus nö pinnuks silmas, teavad väga hästi, et kuivõrd sõltume oma tegevuses täielikult eraisikute annetustest, siis on usaldus meie jaoks eluliselt tähtis küsimus – kui inimesed meid enam ei usalda, siis nad ka ei anneta meile, mis omakorda võtab meilt ära võimaluse meie ühiste väärtuste kaitseks ühiskonnas tõhusalt välja astuda.

Seega palun Teid veel kord, et teavitaksite võimalikult paljusid inimesi meie suhtes levitatud süüdistuste alusetusest.

Teid tänades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP