RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. oktoober 2015

Putin-Paeti Piirileppe häbisamba disain

TEABELEHT ja MTÜ PÕLISEESTLASED
kuulutavad välja
konkursi Putin-Paeti piirileppe häbisamba rajamise disainiks

Eesti mahaparseldajatele igaveseks häbiks ja tulevastele põlvedele hoiatuseks jäädvustame häbisambale nende nimed, kes sõlmisid Vene diktaatori Vladimir Putiniga piirileppe, mis loovutab enam kui 5 protsenti Eesti territooriumist Putini Venemaale.
Häbisambale jäädvustame ka nende nimed, kes valitsuse istungitel selle häbiteo poolt hääletasid ja nende Riigikogu liikmete nimed, kes selle ratifitseerimise poolt hääletavad.
Austame igavesti meie Vabadussõja võitlejaid, kes oma vere hinnaga vabastasid Eesti pinna võõrastest vallutajatest. Austame Eesti riigimeest Jaan Poskat, kes julges ja oskas meile välja võidelda Tartu rahulepingu, Eesti vabariigi sünnitunnistuse, Eesti Vabariigi õigusliku aluse, millega Venemaa loobus igaveseks ajaks kõigist suveräänõigustest Eesti rahva ja maa kohta.
Putin kinnitab, et Nõukogude Liidu kokkuvarisemine oli XX sajandi kõige suurem geopoliitiline katastroof. Tema eesmärk on taastada Vene naabrite arvel kommunistliku kurjuse impeeriumi hiilgus. Ta ei ole kinni pidanud ühestki varasemast ega ka hiljuti Ukrainaga sõlmitud lepingust. Iga mõtlemisvõimeline inimene saab aru, et järeelandmised Putini nõuetele toovad endaga ainult uusi nõudmisi.
Jääb kahjuks teadmatuks, millise või kui suure hüvitise said need häbiväärsed inimesed, kes Vene diktaatori Putiniga selle kuritöö sobitasid, aga niikaua kui eestlased on peremehed oma põlisel kodumaal, teavitab häbisammas nende nimed – meenutuseks ja hoiatuseks ausatele eesti rahva poegadele ja tütardele.

Disaini kujundid on oodatud kuni 15 nov, 2015 e-posti aadressil: piirileping (at) teabeleht.com.
Žürii hindab häbisamba kujundit, rajamisplaani ja
teostamisvõimet ja määrab konkursi võitja 30 novembril, 2015.
Toetused üleskutse levitamiseks ja häbisamba rajamiseks:
SWEDBANK
MTÜ PÕLISEESTLASED
IBAN: EE472200221053322336

1 kommentaari:

Anonüümne 27. oktoober 2015, kell 12:40  

Homopanga kontole ma küll mingit annetust ei tee. Swedpank segab äri ja poliitikat, kurb, et igasugused MTÜ-del pole sellest sooja ega külma, kuniks see nende rahakotti ei puuduta.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP