RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. mai 2011

Aldo Roomere: Kaitsetusministri kõva sõna

Tsitaat Laari kõnest: „Teine maailmasõda laastas riike ja rahvaid, ent ometi ka pärast ränki kannatusi lepiti ja andestati. Üheskoos pandi alus Euroopa Liidule, et kunagi enam ei korduks vägivald riikide ja rahvaste vahel. Eesti on osa Euroopast ning meile on oluline hoida üksteist ja oma riiki ning austada teisi meie kõrval.“
Jah, Eesti rahvas on sunnitud leppima ning andestama, sest teistsugust käitumist ei andestaks meile ei Euroopa Liit, Venemaa ega USA, sionistidest tigedikest rääkimata. Kuid kes külvavad pidevat ja üha kasvavat leppimatust, lausa uusviha Eesti, eestlaste ning kõige eestiliku vastu? Täna koeraga Stroomi rannas ja Kopli pargis jalutades täheldasin, et kogu mattvojus suhtlev lumpen oli end ilusa ilma puhul õue lohistanud, alustades juba suurejoonelist „võidupüha“ tähistamist. Lõõmasid lõkked, plärises blatnoimuusika ja kõrist kadus alla kõik, mis põleb, alates odekolonnist ja lõpetades „Stolitšnajaga“. Töllerdas ringi ka õnnest ähmastunud silmadega ja tulbikimpudega veterane, kelle austamist juba ilmselt eile alustati. Noor põlvkond kirsakeelseid oli samuti tugevalt esindatud, õlu ja viin maitses suurepäraselt, kummutati ka Georgi lindiga kaunistatud pudelist. Just seda uut pronkskuju kummardavat põlvkonda kasvatatakse vägagi usinalt peale. Näiteks minu kodumajast vaid mõnekümne meetri kaugusele jääb mingi Majanduse ja Juhtimise Instituut, mille seinal uhke loosung: Kõrgharidus Eesti Heaks! Too õppeasutus on venekeelne.
Eile korraldati selle instituudi tudengitele (muuseas omandab seal Eesti heaks haridust ka Max Kaur) subbotnik - riisuti muru ja korrastati ümbrust, ja juba siis märkasin paljudel autodel Georgi linti. Näis, palju neid homme tekib, möödunud aastal oli lademeis. Lugeja võib kolm korda arvata, kelle või mille heaks selle instituudi õppurid omandatud haridust kasutama hakkavad ja mis meelsus üldse selles majas valitseb.
Et kunagi enam ei korduks vägivald riikide ja rahvaste vahel? Ja selliseid sõnu julgeb öelda meie minister, kes on heaks kiitnud Eesti meeste agressiooni ja hukkumise Afganistanis. Kui lihtne on moskvameelseil nüüd irvitada meie üle, et olete ise okupandid!
Seesama Mart Laar, kes on praegu kaitse(tus)minister, võimaldas omal ajal 5. kolonni põlistamise meie riigis, sooritas sobingu kodakondsuse ja valimisõiguse andmiseks meie otsestele vaenlastele. Kõik see on võimaldanud selliste tegelaste, nagu Klenski, Linter, Lebedev, Sirõk ning veel hulgal nendesarnastel pidevalt laimata ja mustata meie riiki, levitada lausvalesid ja moonutada ajalugu, „importides“ siia Kremli ideoloogiat. Kas leidub naiivset tola, kes usuks selliste tüüpide leppimisse ja Eestiga ning siinse põlisrahvaga? Meid sõimatakse ikka ja üha kõvema häälega fašistideks, kuigi need sõimajad pole isegi kõige kainema peaga võimelised aru saama, mis elukas see fašism üldse oli.
Seni, kuni pole võrdsustatud Nõkogude Liidu ja Saksamaa poolt II maailmasõjas toimepandud kuriteod, ei saa olla ka mingit leppimist, sest täna jõllitab meile igalt suunalt vastu vaid leppimatus. Leppimatuse kindlaim garant on teadmatus, mõistmatus ja harimatus. Seda kena kolmikut aitab süvendada ja laiendada üldine ajupesu, mis lokkab kahjuks nii globaal- kui kohalikul võimutasandil.
Niisiis, seltsimehed ministrid ja teised valitsejad (teisiti ei suuda teid enam kuidagi tituleerida), otsige leppimatuse juuri ikka enda juurest ja lõpetage võõras keeles ning meeles kaagutamine!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP