RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 12. detsember 2012

Eesti naine andub liig kergelt välismaale ja minetab rahvustunde


"Täieliku anomaaliana õnnestus Saalel sest miljonilinnast leida üles kaasmaalased. Naine sõbrunes kahe teise eesti perega ja ütleb, et nii aktiivset seltsielu pole tema elus enne ega pärast olnud. Koos Eesti saadiku perega käivitati ka eesti laste lauluring, sest selgus, et kaasmaalasi leidus Kairos ja lähistel veelgi. Peamiselt armastuse pärast Kairosse kolinud eestlannasid, kes hea meelega oma võsukesi emakeelega harjutamas käsid. Saale nendib, et mingil müstilisel moel kohanevad lapsed uute keskkondadega kiiremini. Temagi Greta ja Karoliina alustasid lasteaia- ja kooliteed, kahe aastaga hakkasid isegi araabiat tönkama." Tsitaat artiklist.
 Palju te oskate nimetada eesti mehi, kes oleks neegri-, hindu- või araabiaeitesid Eestisse tassinud või nende endi koju kolinud?
Ei teagi selliseid juhuseid ja kui selliseid on, on tegu kurioosumiga. Paraku eestlannade puhul pole see mingi suur haruldus. Siis nutetakse, kui kultuuride vaheliseed lahkelid suhte purustavad ja takkaotsa jäädakse ka lastest ilma. Mida lõikad - seda külvad! Ei ole ilus nii oma rahvast ja rassi hävitada. Kas sellepärast on sinu esivanemad aastatuhandeid rassi- ja rahvuspuhtust hoidnud, et Sina selle mingi suvalise pigi või poolahviga hetkega ja jäädavalt purustad? Siis oleks meile parem, kui kaod Sina, aga mitte rahvas!

Ei saa ka salata, et sellist rasside segunemist, multikulturismi ehk õieti öeldes VALGETE HÄVITAMIST soodustab massimeedia ja meelelahutustööstus, mis kuulub suuresti juutidele.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

6 kommentaari:

Anonüümne 12. detsember 2012, kell 19:21  

Jutt õige, aga on mingi väljakujunenud arusaamine, et eestlased on läbi aegade segunenud küll rootslaste, sakslaste, venelaste, poolakate, juutide jne. rahvastega. Igasugused sõjad üle käinud. Ei tea kas sel arusaamisel mingi tõepõhi ka all on või müüt? Mina igatahes ei tunne endas ära neid võõrrahvaid:-), kuigi teoreetiliselt on rootsiverd ja päriselt ingeri-soomeverd.

Metsamati

Matti Ilves 12. detsember 2012, kell 19:55  

Jah, Metsamati, nii see on. Ka minul on vanavamemate kaudu saksa ja taani verd, kuid tunnen end ka täielikult eestasana. Aga tõesti ma ei tahaks, et siin "mustad eestlased" ringi sibama hakaksid, see oleks juba rasside segamine.

Anonüümne 12. detsember 2012, kell 22:14  

Kuna see jutt juba läks rahvustele, siis ma ei saa aru miks siin blogis vene eitesid reklaamitakse?

Mm

Matti Ilves 12. detsember 2012, kell 22:29  

?? Kui mõtlete kirjutisele lisatud pilti, siis seda ei ole mina teinud. Pean seda heaks leiuks ja kontekstis ei ole see sugugi vene eitede reklaam, paluks sellest aru saada.

Anonüümne 13. detsember 2012, kell 17:40  

Ei mõelnud artiklit! Blogi footeris (päises) ja headeris olid eile mingid reklaam "appid", umbes sisuga "Meat girls from russia who will date with anyone.." Lihtsalt tähelepanek, muud midagi..

Mm

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:21  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP