RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 6. detsember 2012

Igal meespoliitikul on kodus naine, kes naiste huve esindab


Need vallatud naised...
Viimasel ajal on päevakajaliseks tõusnud taas naiste poliitikasse kaasamise küsimus. Ühe Jürgen Ligi veidi kahemõttelise ütluse peale on leili läinud paljud feministid ja naisšovinistid, kes seda ära kasutades on asunud neile meelepärasele vägivaldsele üldistamise teele. Tullakse välja täiesti naeruväärse "tõmbluku meetodiga".
Naistel on tee poliitikasse valla. Need, kes seda ei tunnista, ei taha seda tunnistada, nad on kas teadlikud feministid või naisšovinistid, kes mingil (sageli puhtisiklikul) põhjusel vihkavad mehi. Neile ei meeldi üldiselt mehed kui sellised.


Euroopas on juba aastakümneid feministidel olnud järjest kasvav mõju kõigil tasandeil. Aga kuhu see on Euroopa viinud? Naisi õhutatakse karjääri tegema, selle asemel, et nad oma loomulikku loodusest määratud emarolli valiks. Nii on Euroopa iibe tõstjad enamasti immigrandid, kes feministide poolt põlatud sünnitamise ja lastekasvatamise töö ära teevad. Seegi on otseselt seotud tänase majanduskrahhi tekkimisega.
Üks, mis Euroopas silma hakkab on ka see, et paljud naised abielluvad immigrandiga, kes on sellisest kultuurist pärit, kus soorollid on paigas: naine tegeleb enamasti lastega ja mees muretseb ülalüidamist. See on muidugi teine äärmus, aga Euroopa on läinud jällegi teise äärmusesse. Sama feministliku poliitika tagajärg on ka see, et näiteks Soome mehed võtavad naiseks tailannasid, kes neid siis ümmardavad nagu sealmail kombeks. Soome naine pidavat olema lihtsalt nii mehestunud ja ebakülgetõmbav mehele. Ega Soome pole siin mingi erand. Kogu Euroopas on soorollid segi paisatud ja mehed ning naised on suuresti segaduses.
Feminismi vohamise tagajärjeks on ka see, et Euroopa vähendab aina oma kaitsevõimekust. Mehed on valitseva feministliku õhkkonna najal kaotanud oma mehelikkuse. Sõjaväeteenistuse ja enesekaitse võimekuse teema on tahaplaanile jäänud.
Koolides on enamasti õpetajateks naised ja kõige suurema väljalangemisprotsendiga on poisid. Poisid näevad, kuidas tüdrukud on eelistatumad ja posilikkust taunitakse ega mõisteta. Kogu koolisüsteem on tüdrukute-naistekeskne. Tüdrukud õpivad ka meelsemini ära kahepalgelise õpetajatele pugemise kombe, tehes ja öeldes seda, mida oodatakse. Poisid tahavad olla pigem vabad isiksused. Miks peaks siis hiljem, kui need poisid on suureks kasvanud, nad tahtma suhtuda naisetesse täiesti eelarvamustevabalt? See on võimatu ja selles on süüdi naised ise.
Naised on loomult pehmed, alistujad, nõrgemaks pooleks. Selliseks on muutunud ka viimaseaja EL-i poliitika. Igasugused vihakuritegude ja sõnavabadust piiravad seadused jõuavad ka otsaga feminismi ja naisšovinismi ja nende poolt õhutatava maailmavaate juurde. Mehed on otsekohesemad ja taluvad teravaid tõeütlemisi, mis lõpptulemusena tuleb rohkem kasuks, kui naiselik pehme poliitkorrektsus. Just see pehme poliitkorrektsus on üha suurem probleem, mis paneb inimesi igal tasemel rääkima nii, et tegelikult ei räägita midagi. Poliitikute kõned muutuvad nii kohitsetuks, et vahet pole, kas nad räägivad või hoiavad oma suud kinni kaunite ja ka mitte nii kaunite silmade all. Ei osata ka suhelda ülimeheliku ja agressiivse Venemaaga, kes tõmbab väga lihtsalt EL-ile koti pähe.
Kergesti solvuvad ja igal pool ahistamist nägevad naised on kogu ühiskonnale koormaks. Nad teevad tühjast tüli ja otsivad kõikjalt seda, mille üle kaevelda ja viriseda. Kui neile on veel seaduslikud õigused taha antud, muututakse täiesti igasuguse (ka konstruktiivse) kriitika talumatuks. Nii tärkab inimeses ebaadekvaatne minatunnetus, kõikvõimsuse ja eksimatusetunne. Nii juhtub igasugusete erinevate inimgruppidega (olgu nad siis esile tõstetud soo, rahvuse, seksuaalsuse jne. alusel), kes on mingil põhjusel puutumatuks kuulutatud.
Naised ja pehmed mehed, kes soovitavad "tõmblukumeetodit" ehk seda, et valimisnimekirjas oleksid mehed-naised vaheldumisi, ei anna endale selle tulemustest aru. Kui on korraldus nii teha, siis kaasatakse iga kättesaadav naine, olgu ta milline tahes. Aga millist reklaami teeb selline üksnes sootunnuste järgi valitud naine kogu naissoole? Kardan, et sellest kaotavad kõige rohkem naised ise ja laiemalt kogu ühiskond.
Mehed ja naised ei ole nii erinevad "liigid", et neid nii kardinaalselt erinevalt kohtlema peaks. Naine sööb ja joob sama mida mees. Ta on homo sapiens sapiens'i liiki kuuluv nagu meeski. Tal on valimisõigus. Kui ta aga eelistab mehi valida ja ei leidu nii palju naisi, kes tahaks minna kaevandusse, tuletõrjesse, kaitseväkke, poliitikasse ja mujale kus on palju mehi, siis on see nende enda otsus. Poliitika ongi karm ala. Nagu ka kaevanduses töötamine on karm. Kui naised ei usu, mingu proovigu! Ehk teeme siis ka kaevandusse tõmblukumeetodil ametissepanemise?
Tegelikult pole naiste mõju poliitikas sugugi nii väike kui naisõiguslased-feministid-šovinistid soovivad näidata. Neil pole seal ka nii raske, kui ühe Ligi näite najal püüti olukorda kunstlikult hulluna näidata. Tegelikult on igal (no reeglina) meespoliitikul naine, kes teda otseselt mõjutab ja suunab. Naise roll mehe (ka meespoliitiku!) elus on suur. Sageli kaasatakse nad oluliste küsimuste arutamisse, kui kõige lähem inimene.
Nii et pole see naiste poliitikasse kaasamise küsimus nii ülioluline midagi, kui teatud naisõiguslaste ringkonnad püüavad näidata. Padufeminismist tulenevaid vigu ei peaks Eesti kaasa tegema, nagu on teinud suur osa vanast Euroopast. Kunstlikult tehtu on võlts ja tekitab ühiskonnas vaid vimma. Vägisi armsaks ja asutatuks ei saada! See käib ka kõigi vähemuste kohta, kes aktiivselt ja ka kriminaalkaristuste ähvardusel lausa oma õigusi kehtestavad. Paraku majanduskriisis ja raskematel aegadel loobutakse ühiskondades just neist reeglitest kõigepealt. Ehk on raskel ajal targematki teha ja võetakse mõistus taas pähe? Heaolu ja igavusest tehtavate lolluste aeg hakkab läbi saama. Eestil pole vaja oma ühiskonnas tegema hakata pikas perspektiivis läbikukkumisele määratud inimkatseid!


http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/igal-meespoliitikul-on-kodus-naine-kes-naiste-huve-esindab.d?id=65291642

Allikas:  http://rahvuslik.blogspot.com/
__________________
Siin nägite ka "suurepärast " liberaalide multikultuurset liikuvat pilti, mis ülistab tänapäeva "kõrget " moraali ja soovitatavat elustiili!
M.I.

9 kommentaari:

Anonüümne 6. detsember 2012, kell 13:49  

Jah seda kirjutas iseg Berwick oma manifestist: peale vohav poliitiline korrektsus, laiuv feminism igal tasandil.

Teate miks naised üldse tööle pandi? Rockefelleri enda sõnade järgi selleks, et maksustada (ülejäänud 50%) ja lõhkuda perekonnad. Tulevased ilmakodanikud võeti rahulikust maamiljööst-taludest ja pandi al. 5 - 25 eluaastani riiklikesse "sõimerühmadesse" kohanema, ühtlustuma süsteemi heaks. Meil toimub see ühtlustumine multikultuurses banaalses vormis, kus venekeelt purssivad kisakõrid üritavad saada eesti keelseteks põliselanikeks, ja peale süsteemikooli ostavadki nad endale Land Cruiserid ja tunnevad siin maal rohkem kui vabalt, seda enam et tänased "pehmed meespoliitikud" lausa nõuavad vene nimesid ja häält oma ridadesse. ÕÕVASTAV OLUKORD.

Metsamati

Matti Ilves 6. detsember 2012, kell 15:35  

Täiesti õige, Metsamati. Tänan ka Rockefelleri seisukoha eest.

Anonüümne 6. detsember 2012, kell 17:49  

Lisamärkusena: see ei olnud David Rockefellerilt, vaid sugulase Nick Rockefelleri(vahe vist ei ole) sõnade kohaselt tsiteeritud nüüd manalamehe Aaron Russo poolt.

http://www.youtube.com/watch?v=FuinaIm-kd4

Matti Ilves 6. detsember 2012, kell 21:25  

Tänud!

Anonüümne 6. detsember 2012, kell 22:38  

Naisena on omamoodi kummastav vaadata seda artiklit. Ok olen nõus - meie koolisüsteem eelistab just algkooli ja põhikooli ajal naisi. Poiste ja tüdrukute areng on sellel ajal õige erinev ja kool ei võta seda arvesse. Võibolla poiste ja tüdrukute klassid eraldi ei olegi nii väga vale?
Poliitika osas ma sõna ei võtaks.
Nüüd aga toon välja teise tahu. Ütle mulle kui palju on Eestis üksikemasid, kelle meespool mittemingisugust huvi ega abi ei paku laste kasvatamisel? Mis on lood palgaerinevustega? See statistiline samal töökohal 30% väiksem palk naistel on tegelik reaalsus Eestis. Mõtlesin nii suurt numbrit vaadates, et se ei saa ju nii olla. Siis aga ääriveeri uurisin oma töökoha palganumbreid ja nii ongi... Mu meessoost ülemus ütles, et meestel on ju suuremad kulud ja et see ei ole teema. Aga mõtle nüüd - oled üksiema saad vähem palka aga pead täiskohal rügama, kuna muidu sina ja su lapsed on tänaval. Ja siis loota, et see ei tekita viha riigi ja meeste vastu?

Matti Ilves 6. detsember 2012, kell 23:08  

Koolikorraldusest lugege siit:
http://rahvuslane.blogspot.com/2011/05/matti-ilves-moni-sona-meie.html
Üksikemade küsimust (ka üksikisade) ma pole spetsiaalselt uurinud, kuid olen veendunud, et see on moraali küsimus ja kuni meil valitseb moraalitu liberaaldemokraatia olukord ei muutu paremaks. Perekondade lagundamine on muide neomaksistliku E Liidu eesmärk. Juba Rooma keisririigis pöörati perekondadele suurt tähelepanu. Toon väljavõtte Anthony A.Barrett´i koostatud raamatust "Kaksteist keisrit": "Eriti oluliseks pidas Augustus moraalsete väärtuste säilitamist, mille alla kuulusid abielu ja laste kasvatamine. Kodusõja perioodi moraalne allakäik oli neid väärtusi õõnestanud... Augustus kehtestas palju seadusi, mis mõjutasid elulaadi olulisel määral. Teatavast vanusest muutus abiellumine nii meestele kui naistele kohustuslikuks, niisamuti kui laste saamine. Kui keegi neist nõuetest kinni ei pidanud, ei tabanud teda küll kohene karistus, küll aga piirati oluliselt tema võimalusi mõnda ametisse astuda ja eriti pärimisõigust."

Anonüümne 6. detsember 2012, kell 23:20  

Taas kord see naissoost anonüümne.
Tahtisn ütelda, et väga hea viide - hariduse teemal. Vaidleksin aga veidi vastu. Nimelt arvan, et poiste ja tüdrukute erinevused on näha juba algkooli ajal. Gümnaasiumis tegeletakse juba tagajärgedega, mis rikutud varasemad õppetasemed sisse viisid. Seega võiks gümnaasiumi osas juba segaklasse kasutada.
Pereprobleem on meil aga väga masendav. Võiksid selle osas ka sõna võtta.
Olen ise pärit perest, kus mõlemad vanemad olid üksikvanemad ja vastaspool laste osas huvi mingil moel ülesse ei näidanud (ka mitte rahalise poole pealt). Meil oli siis nii, et ema kahe lapsega leidis isa kahe lapsega ja koos siis kasvatati 4 last ülesse. Asi toimis aga pean siiski ütlema, et selle bioloogiliselt puudu oleva vanema hoolimatus jättis tõsise jälje.
Valdav on aga siiski üksikemade variant ja arvan, et peagi kukkun isegi ka sinna auku. Last ju ikkagi tahaks ja väga.

Anonüümne 7. detsember 2012, kell 09:35  

Marksistlik doktriin näeb ette, perekonna hävitamist ja asendamist olukorraga,kus laps on riigi omand. Ning vanemad muutuvad vaid tootmisvahenditeks(tähtsusetuks). Lapsel ei ole seega isa ega ema vaja vaid riigist saab tema vanem. Ehk,kes teda katab,toidab,õpetab ja karistab. Sellega tagatakse indiviidi lojaalsus riigile ning võõrutatakse ta juba sünnist oma vanematest.
Kui keegi mind ei usu, siis otsiga üles Marksistide kirjandus ja lugege sealt seda ise.

Anonüümne 29. märts 2015, kell 18:26  

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP