RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. detsember 2012

VEIKO RÄMMEL: POLIITKARTELLI TOTAALKAITSE ON RÜNNAK RAHVA VASTU!

Ma ei vaidle vastu tema lingi all oleva väite juriidilisele poolele, sest mul puudub selleks juriidiline pädevus. Samal ajal on täna kehtiv ja valimisliitude osalemist RK valimistel keelustav seadus ilmselgelt suunatud poliitkartelli põlistamisele, on mõistuse- ja demokraatiavastane. Kui ta on ka õiguspärane, siis igatahes loogikavastane. Tuleb mainida ka kehtivat erakonnaseadust, mis oma 1000 liikme nõudega teeb uue erakonna loomise täna sisuliselt võimatuks. Olemasolevad neli suurt aga püsivad koos suures osas "surnud hingede" arvelt. Eesti erakonnad, see on juhatus ja väiksearvuline aktiiv.
Kui demokraatia esiisa Ateena juht Perikles (V saj e.kr) näeks meie tänast korda, siis usun, et ta saaks infarkti, kuid hauas ta kindlasti püherdab, kui seal veel midagi alles peaks olema, mis seda teha saaks.
Viimase aja võimukartelli poolsed väljaütlemised kinnitavad, me oleme lähenemas revolutsioonilisele situatsioonile kiiremini kui mina seda karta oskasin. Poliitkartell või poliitoligarhia või isehakanud eliit on võtnud sisse lauskaitse ja kuna parim kaitse on rünnak...Ajalugu tõestab, pikas perspektiivis see  neid ei päästa, küll aga võib viia verevalamisteni ja kindlasti ka viib, ajaloo vastu ei saa. Kui mulle seda lubatakse, siis manitseksin kõiki säilitama rahu ja kasutama võimuusurpaatorite vastu vaid legaalseid, seaduse raamidesse jäävaid meetodeid. Samal ajal ma kardan, oi kuidas kardan, et kartelli eesmärk on rahutuste provotseerimine a.la 1932 või Pronksöö,  et siis kehtestada diktatuur ja vaikiv ajastu. 
Tegevus rahvavaenuliku reziimi vastu peab olema rahulik, vaoshoitud, kaval ning seaduslik. Õnneks on täna meie käsutuses internet, vähemalt seni. Samal ajal peab seaduslik võitlus olema üldine ja laiahaardeline, olge siis head kõik kes blogite ja laiendage kartellivastaste sõnumite kõlapinda nii kodumaal kui ka laias maailmas. Eestimaa protestihääl peab jõudma kõikjale maailmas. Paha ei teeks meie lugude tõlkimine, kahjuks ise ma sellega hakkama ei saa, õigemini saan, kuid see on mulle vaevarikas. Vaikimine on vesi poliitoligarhia veskile. 
Usun, et võimukartellil ja laiemalt poliitoligarhial on juba kindel plaan rahva mahasurumiseks, vajadusel ka relvajõul. Me oleme pinnuks silmas globalistidel, maailmavalitsuse kehtestamisele pürgijatel. Nende viimaste tahet aga täidab Eesti võimukartell vastuvaidlematult.
Aidaku meid Jumal! Meie all pean silmas kõiki sellest maailmalapist hoolijaid elik elanikke.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP