RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 20. mai 2016

Mait Raun ja tema tubli tütar Mirjam

Pnen siia üles sõber Mait Rauna tütre Mirjami pildi. Mait on väga uhke tütre saavutuste üle, sõidab jalgrattaga BMX-krossi, selliseid autasustamise pilte olen saanud mitmeid.
G12 auhinnakolmik pühapäeval: Diana Sittnikow Soomest (2. koht), Līva Lizete Glāzere Lätist (1. koht) ja Mirjam Raun Eestist (3. koht)

MAIT RAUN: "14.-15. mail toimus Tallinna külje all Peetris võistlus, millega avati Eesti modernseim BMX krossi rada. Selle raja on disaininud kõigi kolme olümpiaraja (Peking, London, Rio) projekteerija Tom Ritzenthaler. Rada pälvis võistlejatelt ja külalistelt ohtralt kiidusõnu, sest isegi olümpiavõitude maal Lätis pole palju samaväärset vastu panna. Nüüdsest peale on seega ka Eestis olemas harjutuspaik, kus saab treenida BMX krossi elemente sama heal tasemel nagu teevad väliskonkurendid.


Tase oli väga tugev, kuna tegu oli Rahvusvahelise Jalgrattaliidu kalendrivõistlusega, ja Eestile ühtki esikohta ei tulnud. Piirduti poodiumi madalama astmega, seda kokku kuuel korral. Üks eestlastest, kes küündis 3. kohani, oli G12 arvestuses Mirjam Raun.
Suur edu saatis lätlasi, kes võitsid enamiku finaalidest, esikohti said ka Venemaa ja Leedu. Võistlejatele Soomest, Belgiast, Iirimaalt, Prantsusmaalt, Rootsist, Hollandist, Poolast ja Saksamaalt võite ei jagunud. Osalejaid oli kokku rohkem kui kakssada.

Mirjami meelest oli väga vahva võistlus! Kuigi rada oli raske ja esimesel päeval toimus võistlus ka külmas, tuules ja paduvihmas, ei suutnud kõrged künkad ega karm kliima hirmutada. Eesti mõistes  enneolematult võimas BMX krossi korraldus ja rahvusvaheline melu andsid juurde tõsist innustust."


Mait Raunast saate lähemalt lugeda sellest artiklist siin: http://rahvuslane.blogspot.com.ee/2016/01/matti-ilves-eesti-kuningriigi.html 

Matti Ilves



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP