RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 8. mai 2016

Maria Kaljuste: Kreeka on saanud euroalalt alates finantskriisi algusest 220 miljardit eurot laene...

Kreeka on saanud euroalalt alates finantskriisi algusest 220 miljardit eurot laene - vaid 5% sellest on läinud otseselt Kreeka riigile, ütleb European School of Management and Technologyn poolt läbi viidu uurimus ajalehe Kathimerini-lehden sõnul.
210 miljardit eurot liikus pankade ja riigi võlausaldajate taskutesse, ütleb ajalehe Handelsblatt avaldatud uuring. 86,9 miljardit eurot läks vanade võlgade lühendamiseks, 52,3 miljardit laenuprotsentide maksmiseks ja vaid korkomenoihin, 37,4 miljardit Kreeka pankadele ja vaid 9,7 miljardit ehk vähem kui 5 protsenti sai Kreeka riigi eelarve.
Handelsblatt: "Seda on kõik kahtlustanud, ent vähesed teadsid kindlalt. Kuus aastat on Euroopa asjatult üritanud lõpetada Kreeka kriisi lisalaenude abil ning selleks on vaja pidevalt üha kõvemaid võtteid ja uuendusi. Ebaõnnestumise põhjuseks ei ole niivõrd Kreeka valitsustes kui programmi planeerijates."
http://www.talouselama.fi/uutiset/tata-kaikki-epailivat-mutta-harva-tiesi-tutkimus-paljasti-totuuden-kreikan-pelastuspaketista-6548130

Allikas: Facebook

1 kommentaari:

Anonüümne 8. mai 2016, kell 22:32  

Nagu arvata oligi, on miljardid läinud kilekotirahadeks. Ega Kreekas paiknev erafirma pole veel Kreeka kui riik institutsioonina. Kreekas võib olla R-Hoolduse allkontor ja muidki krediidiasutuse laadseid rahasaajaid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP