RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 15. mai 2016

Malle Pärn: No mõtelge, inimesed...

No mõtelge, inimesed, ometi, kas te olete kuulnud mõne teise poliitiku suust NII ÕIGET juttu?

Martin Helme:
"Küüniline Euroopa mahitab oma piiri- ja sotsiaalpoliitikaga ajaloo suurimat inimkaubanduse süsteemi. Illegaalide vool lakkaks kohe, kui võetaks kasutusele alati toiminud poliitika ning kõik illegaalid kohe koju tagasi saadetaks. Selle asemel asub Euroopa neile astronoomilisi summasid sotsiaaltoetusi maksma. Tähelepanu! Ka eesti seadused näevad ette põgeniku staatuse saanud inimestele enam kui 1000 eurot kuus peo peale maksmise.

Jutud sellest, et meile siia ei taha keegi tulla, kuna Eesti on vaene ja külm riik, ei pea paika. Vaesed on Eestis need inimesed, kes on seadusekuulekad ja tööl käivad või pensioni saavad. Kui sa rikud seadusi ja tuled siia Lähis-Idast või Põhja-Aafrikast siis maksavad need samad lollid 400 euro eest tööl käivad inimesed sulle iga kuu enda sissetulekust kaks korda kõrgemat raha mitte millegi tegemise eest kaks aastat jutti.

Eesti riik tõmbab järgmisel aastal kokku politsei patrulle, päästevõimekust ja piiri valvamist, kuna ei ole kütuseraha, aga luhvtitab miljoneid, kui Brüssel käsib rahastada piiri valvamist Vahemerel või pidada üleval kirjaoskamatuid moslemeid."

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP