RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 21. juuni 2017

Küsitlus: Euroopa rahvad tahavad ise migratsiooni üle otsustada

Süüriast tulijad streikimas Budapesti Keleti raudteejaama platvormil 2015. aasta 4. septembril. Foto: Wikimedia Commons

Euroopa rahvad on ülekaalukalt vastu Euroopa Liidu lähenemisele sisserändekriisis ning tahavad, et riikide valitsustel oleks lõplik sõna migratsioonipoliitika osas, selgub värskest uuringust.

Nimelt on USA küsitlusfirma Pew Research Centre avastanud, et kolme neljandiku vastanute hinnangul tuleks migratsiooni puudutavad otsused võtta vastu kohalike valitsuste, mitte Euroopa Liidu poolt.
Lisaks selgub, et 66 protsenti Euroopa Liidu elanikest ei kiida heaks Brüsseli poolt liikmesriikidele peale surutud nn pagulaskvoote.

Vastuseis Euroopa Liidu immigratsioonipoliitikale on suurim Kreekas ja Itaalias (vastavalt 91 ja 81 protsenti), mis asuvad kriisi rindejoonel.
Vastukarva on Euroopa Komisjoni migratsioonipoliitika ka liikmesriikides, kes on vastu võtnud suurimal hulgal sisserändajaid – negatiivselt on häälestatud 59 protsenti sakslastest ja 78 protsenti rootslastest.
Allikas: http://objektiiv.ee/kusitlus-euroopa-rahvad-tahavad-ise-migratsiooni-ule-otsustada/

1 kommentaari:

Kodanik Tolerast 23. juuni 2017, kell 15:03  

Mida need valged saatanad tahavad ise otsustada? Võibolla poleks pidanud ristisõdu ja orjandust tegema, kui ei taha dünaamiliste kultuuride poolt rikastatud saada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP